STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η τελική βαθμολογία των playoffs, τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Super League: Η τελική βαθμολογία των playoffs, τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια
INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση των playoffs. Τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Έπεσε η αυλαία στη Stoiximan Super League με την ΑΕΚ να κατακτά και τυπικά το πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στην Τούμπα κέρδισε τη μάχη της τρίτης θέσης.

Η τελική βαθμολογία της Stoiximan Super League
Η τελική βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τι σημαίνει αυτό για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια; Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν στα προκριματικά του Champions League, ο Άρης στα προκριματικά του Europa Conference League και Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League, με τον έτερο να ακολουθεί τους κιτρίνους στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τον τελικό του Novibet Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ εάν κατακτήσει το τρόπαιο τότε αυτός θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά Europa League, αντίθετα εάν επικρατήσει η ΑΕΚ τότε ο Ολυμπιακός ως τρίτος θα βγει στο Europa League και ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Europa Conference League.

Η δέκατη αγωνιστική

Κυριακή 14 Μαΐου

  • ΑΕΚ - Βόλος 4-0
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1
  • Παναθηναϊκός - Άρης 1-1

Μην χάσετε την Game Night, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Θέμη Καίσαρη αναλύουν όσα είδαμε την τελευταία αγωνιστική με ζωντανή σύνδεση με την OPAP Arena.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ