STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Οι 5 σύλλογοι που δήλωσαν Β' ομάδα

Στιγμιότυπο της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη Super League Κ19 2019-2020 | Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019
Στιγμιότυπο της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη Super League Κ19 2019-2020 | Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Βόλος θα έχουν Β' ομάδες τη νέα περίοδο, αλλά δεν θα αγωνίζονται όλοι στην ίδια κατηγορία.

Πέντε σύλλογοι της Super League Interwetten δήλωσαν στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές ότι τη νέα σεζόν θα δημιουργήσουν Β' ομάδες. Πρόκειται για το Big-4, αλλά και τον Βόλο, ο οποίος, όμως, θα βρεθεί σε διαφορετική κατηγορία.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα έχουν Β' ομάδα στη Super League 2 τη σεζόν 2020-2021, αν και οι "πράσινοι" λόγω... καραμπόλας. Μέχρι την Πέμπτη, τελευταία μέρα της προθεσμίας, ο Άρης δεν δήλωσε με επιτυχία Β' ομάδα (λόγω όρων που τούτη τη στιγμή δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή του), με συνέπεια τη θέση του να πάρει ο Παναθηναϊκός, στις 4 ομάδες που θα τοποθετούνταν στη 2η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος επιθυμούσε να δηλώσει τη δημιουργία Β' ομάδας, εφόσον συμπληρώνονταν αυτές οι 4 θέσεις (κατά βαθμολογική σειρά), θα τοποθετούνταν στη Football League, όπερ και εγένετο με τον Βόλο, που είναι ο 5ος και τελευταίος σύλλογος που δήλωσε συμμετοχή για τη Β' ομάδα του.

Το επόμενο στάδιο είναι να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες επί της διαδικασίας, πέραν των ηλικιακών ορίων σε αυτές τις Β' ομάδες, με τους παίκτες να μην ξεπερνούν τα 23 έτη με 5 εξαιρέσεις. Επιπροσθέτως, στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων, οι Β' ομάδες θα πρέπει να αγωνίζονται μίνιμουμ μία κατηγορία πιο χαμηλά από την πρώτη ομάδα τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ