SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ζωντανή η Καβάλα μετά την τριάρα στην Αναγέννηση, ισόπαλο το Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου

Οι παίκτες της Καβάλας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας | 20 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Καβάλας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας | 20 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Η Καβάλα νίκησε 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας σε έναν "τελικό" για την παραμονή της στη Super League 2 ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου.

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια με φόντο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) για τον πρώτο όμιλο της Super League 2. Στο πρώτο εξ αυτών η Καβάλα κέρδισε 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πήρε μια σημαντική νίκη σημαντική για την παραμονή της.

Ενώ στο άλλο ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του με τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-2 με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους.

Άνετα η Καβάλα

Η Καβάλα επικράτησε με 3-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Σαμπανίδη όμως οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 21' με σουτ του Μάνιου. Ο Σταμένκοβιτς ήταν αυτός που με δύο γκολ στο 31' και το 63' αντίστοιχα έδωσε τη μεγάλη νίκη στη μακεδονική ομάδα.

Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Καραγιάννης (46′ Μαρινάκης), Θωμαΐδης, Αμούρ, Έμπερτ, Σαμπανίδης (75′ Ρέτσος), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (65′ Μπελεβώνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Δημούτσος, Μπάλλας, Οικονόμου, Αθανασιάδης, Μάνιος, Μπαντινγκά, Μπενγκόα.

Χορταστικό παιχνίδι στην Κατερίνη

Στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 32' με σουτ του Σιαφά ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56' με τον Κανούλα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ξανά προβάδισμα στο 72' με σουτ του Κότου με το τέρμα της ισοφάρισης για τον Πιερικό να έρχεται στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3' με σκόρερ ξανά τον Κανούλα.

Πιερικός (Βαζάκας): Γαλάνης, Μηλιώτης (67′ Χαντζάρας), Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης, Τόσκας (63′ Σουντάρ), Κριμιτζάς (81′ Φωκαΐδης), Ζαφειράκης (81′ Μπουόλι), Ντίνας (63′ Εμπουέλε), Β. Παπαδόπουλος, Κανούλας.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς (73′ Γκαργκαλατζίδης), Στάμου, Κόλα, Μάνγκα, Κουντουριώτης (62′ Ξύδας), Σιαφά, Κότος (84′ Ντιαμπί), Βερνάρδος.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΒΑΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ