SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Βήμα πρωτιάς η Καλλιθέα, επέστρεψε στις νίκες η Καλαμάτα

Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Διαγόρα | 30 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Διαγόρα | 30 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Καλλιθέα πέρασε από την έδρα της Ρόδου επικρατώντας με 1-0 και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή. Η Καλαμάτα πέρασε από την έδρα του Αιγάλεω και επέστρεψε στις νίκες, ενώ τρίτη σερί νίκη πέτυχε η Κηφισιά.

Την επιτυχημένη της πορεία στη Super League 2 συνέχισε η Καλλιθέα, η οποία νίκησε τη Ρόδο στην έδρα της με 1-0, χάρη στο γκολ του Κυνηγόπουλου στο 20'. Η Ρόδος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 73', ωστόσο η προσπάθεια του Τσιντώνη μέσα από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μείωσε στον ένα βαθμό από τον πρώτο Λεβαδειακό, ενώ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Η Καλαμάτα πέρασε από την έδρα του Αιγάλεω, επικρατώντας με 2-1 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Παπανικόλα, με τον Λουκίνα να διπλασιάζει τα τέρματα των Μεσσήνιων. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 79' με τον Αρναρέλλη.

Η Κηφισιά είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ηρόδοτο, καθώς επικράτησε με 2-0, χάρη στα γκολ των Ντορίβα στο 31' και Καλλέργη στο 72', ενώ λευκή ισοπαλία είχαμε στο ντέρμπι του Εργοτέλη με τα Χανιά, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 79ο λεπτό, ωστόσο η προσπάθεια του Σαρρή κατέληξε στο δοκάρι.

Στα άλλα παιχνίδια, ο ΟΦ Ιεράπετρας συνέτριψε το Καραϊσκάκη με 5-1, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη πέτυχε πολύτιμη νίκη επί του Διαγόρα στη Λακωνία με 2-0, στη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΔΟΣ ATHENS KALLITHEA ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ