SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Βαριά ήττα της Βέροιας στην Καρδίτσα, έχασε στην Άρτα η Καλλιθέα

Ο Λαγός πανηγυρίζει το γκολ του στο Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια | 2 Μαρτίου 2022
Ο Λαγός πανηγυρίζει το γκολ του στο Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια | 2 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποχρώσε σε βαριά ήττα τη Βέροια με 5-2 και μάλιστα με ανατροπή και έβαλε φωτιά στον Α' όμιλο ενώ για το δεύτερο όμιλο η Καλλιθέα ηττήθηκε 1-0 από τον Καραϊσκάκη Άρτας και έμεινε και άλλο πίσω από την κορυφή.

Βαριά ήττα στην Καρδίτσα και μάλιστα με ανατροπή γνώρισε η Βέροια η οποία αν και προηγήθηκε με 2-0 γνώρισε την ήττα τελικά με 5-2 σε ένα αποτέλεσμα που ευνόησε φυσικά την ΑΕΛ που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Βέροια που είναι στην κορυφή του Α' ομίλου.

Στα εξ αναβολής παιχνίδια του Β' ομίλου ξεχωρίζει η ήττα της Καλλιθέας στην Άρτα που έμεινε πλέον αρκετά πίσω βαθμολογικά ενώ μια ακόμη νίκη πήρε η Κηφισιά με 1-0 επί της Ρόδου.

Πεντάρα στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα έγινε ένα απίστευτο παιχνίδι με επτά γκολ στο δεύτερο μέρος, ανατροπή στο σκορ και φυσικά μεγάλη κερδισμένη την Αναγέννηση που επικράτησε με 5-2.

Η Βέροια ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 48' με τον Πασσά να μπαίνει από τα αριστερά, να τσιμπάει τη μπάλα και να κερδίζει το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του και νίκησε τον Γκέκα για να γράψει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στην επόμενη φάση ο Λαγός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόπηκε αλλά ο έμπειρος μέσος κυνήγησε τη φάση, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε. Πέναλτι για την Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Μπραμπίγια να είναι αυτός που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58' η Βέροια πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Πασσά με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα του Γιακουμάκη από τα δεξιά. Η Αναγέννηση όμως ισοφάρισε ξανά αρκετά γρήγορα καθώς στο 60' σε κόρνερ από τα δεξιά ο Λαγός στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα.

Η ολική ανατροπή στο σκορ ήρθε στο 63' με υπέροχο εναέριο σουτ του Πλέγα εκτός περιοχής μετά από ωραία πάσα του Αθανασιάδη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 69' όταν ο Αθανασιάδης κατέβασε όμορφα τη μπάλα, έδωσε στον Δημούτσο ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-2.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 85' μετά από ένα ολέθριο λάθος του Βελίδη σε γέμισμα από τα δεξιά και προβολή του Λαρρέα από κοντά.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86' Καραμήνας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος (90' Βιδάλ), Λαγός (87' Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα, Μπραμπίγια (86' Μανιός).

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Μούργος (87' Ορφανίδης), Πόζογλου, Γιακουμάκης, Πασσάς.

Έχασε στην Άρτα η Καλλιθέα

Στην Άρτα η Καλλιθέα γνώρισε την ήττα με 1-0 με γκολ του Ντολαντόνι στο 47' και η απώλεια των τριών βαθμών την άφησε πίσω στη μάχη που δίνει για την κορυφή. Αντίθετα οι γηπεδούχοι πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση, απείλησαν με τον Μουνιέ στις αρχές του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να προηγηθούν. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν προς το τέλος του πρώτου μέρους και κατάφεραν να σκοράρουν στην έναρξη του δευτέρου με τον Ντολαντόνι.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Φαν Ίπερεν, Πριόνας, Γιαννιώτης, Μερτύρης, Βαφειάδης, Πέδρο, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Κορέλας, Ντοναλντόνι.

Καλλιθέα: Στρέζος, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Ιωάννου, Κυνηγόπουλος, Μουνιέ, Βογιατζής.

Ένα ήταν αρκετό για την Κηφισιά

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κηφισιά η οποία στην Καισαριανή επικράτησε και της Ρόδου με 1-0 με ένα γκολ του Σωτηράκου στο 72' το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Ελευθερόπουλου.

Κηφισιά : Αναγνωστόπουλος, Παυλάκης, Αρτυματάς, Παλαζέβσκι, Τετέι, Ντοριβάλ, Οικονομίδης, Καλλέργης, Σμπώκος, Φελίπε, Σωτηράκος.

Ρόδος: Θεοδωράκης, Χύσι, Καψάλης, Καραγεώργης, Σαάντο, Μακρυδημήτρης, Βουργουντζής, Μάρκοβιτς, Τσάβες, Μαρτσάκης, Σταματελόπουλος

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ATHENS KALLITHEA ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ