SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Β' όμιλος: Λευκή ισοπαλία στο Ιωνικός - Καλαμάτα, ο Γιούχτας πήρε τρίποντο παραμονής κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

Super League 2 - Β' όμιλος: Λευκή ισοπαλία στο Ιωνικός - Καλαμάτα, ο Γιούχτας πήρε τρίποντο παραμονής κόντρα στον Ολυμπιακό Β'
Στιγμιότυπο από το Ιωνικός - Καλαμάτα INTIME SPORTS

Λευκή ισοπαλία είχαμε στη Νίκαια μεταξύ Ιωνικού και Καλαμάτας με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος για τη διεκδίκηση της ανόδου. Ο Γιούχτας νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό Β' σε ένα ματς για γερά νευρά.

Ιωνικός και Καλαμάτα πήραν από ένα βαθμό, καθώς δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) για τα playoffs ανόδου του Β' ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν παραβίασαν τα καρέ του Κόβαλ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασιουλής, Οικονομίδης, Ντάουντα (84′ Δρίτσας), Λινάρδος (65′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (84′ Σαλίνας), Ροντρίγκες.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Μοζέρ (19′ λ.τ Κωνσταντινόπουλος), Βαλεριάνος, Αρίμπας, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Ματέους (75′ Κάτσε), Κατάλντι (68′ Λόπεζ), Ακόστα (75′ Κάνιας), Πασάς, Γρίβας.

Ο Γιούχτας νίκησε τον Ολυμπιακό Β' στις Αρχάνες

Ο Γιούχτας κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού Β' στις Αρχάνες σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με σουτ του Τσέλιου στο 23ο λεπτό και πήγαν στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ.

Οι Κρητικοί απάντησαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξόπουλου στο 51ο λεπτό. Ο Μπουτσάκης έκανε την ανατροπή στο 62ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός Β' απάντησε προσωρινά με πέναλτι του Μπα, αλλά ο Γιούχτας επικράτησε στο τέλος με το σουτ του Κωστανάσιου στο 90+5'. Μάλιστα ο Ολυμπιακός Β' είχε την ευκαιρία για να σκοράρει με τον Σαπουντζή στο 61ο λεπτό, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Με αυτό το τρίποντο ο Γιούχτας έπιασε τους 17 και έριξε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού τον Ολυμπιακό Β' που έμεινε στους 15.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Βρετός, Τζάνης, Μπρους, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικυράκης, Μπουρσέλης, Δασκαλάκης (46′ Μπουτσάκης), Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Σαπουντζής (67′ Χ. Κωστούλας), Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playoffs του Β' ομίλου

  • Ιωνικός - Καλαμάτα 0-0
  • 08/04 16:00 Ηλιούπολη - Χανιά
  • Ρεπό: Athens Kallithea

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playouts του Β' ομίλου

  • Γιούχτας - Ολυμπιακός Β' 3-2
  • 08/04 15:00 Αιγάλεω - Διαγόρας
  • 08/04 16:00 Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Β'
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ