SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Β' όμιλος: Ισόπαλο το Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης, τα Χανιά νίκησαν την Καλαμάτα

Στιγμή από την αναμέτρηση της Παναχαϊκή με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Στιγμή από την αναμέτρηση της Παναχαϊκή με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα Χανιά υποχρέωσαν την Καλαμάτα στην πρώτη της ήττα για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Πάτρα. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, ωστόσο οι Πατρινοί κατάφεραν να περάσουν στην κορυφή, έστω κι αν μπορεί να είναι κάτι προσωρινό.

Συγκεκριμένα με τέσσερις αγωνιστικές η Παναχαϊκή βρίσκεται πρώτη με 8 βαθμούς, ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες πιο πίσω με παιχνίδια λιγότερους. Στους επτά πόντους η Ελαφρά Ταξιαρχία μετά από τρεις αγώνες.

Παναχαϊκή: Θεοδωράκης, Λιποράσε, Λαρέα, Τσακμάκης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας, Στεργίδης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Ν. Καρακλάιτς.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου, Φατιόν, Χαλίμι, Μωραϊτης, Μπράιαν, Σίγκνεβιτς, Κοροβέσης.

Χανιά - Καλαμάτα 1-0

Τα Χανιά έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί της Καλαμάτα. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Μεσσηνίας και έφτασαν τους έξι βαθμούς, έναν λιγότερο από τους αντιπάλους τους.

Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Μάναλης, ο οποίος είχε επίσης και δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Χανιά: Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μάναλης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Μπενίτεζ, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Ρόβας, Πασάς.

Ηρόδοτος - Αιγάλεω 0-1

Το Αιγάλεω πήρε ένα σημαντικό διπλό στη Νέα Αλικαρνασσό. Συγκεκριμένα επικράτησε 1-0 του Ηροδότου για τον Β' όμιλο της Super League 2 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Τσιλιγκίρης στο 6ο λεπτό.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Κριεζίου, Κυριακίδης, Μακριδάκης, Τζούνιορ Έλιο, Ζιώγας, Μασάδο, Βρεττός, Φαλκάο, Φράγκος, Χαλκιαδάκης.

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Μπαστιάνος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - ΠΑΟ Ρουφ 3-1
  • Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-1

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

  • Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 0-0
  • Ηρόδοτος - Αιγάλεω 0-1
  • Χανιά - Καλαμάτα 1-0

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

  • 15:00 Ιεράπετρα - Προοδευτική
  • 15:15 Κηφισιά - Καλλιθέα

Ρεπό: Επισκοπή

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ