SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Β' όμιλος: Η Κηφισιά πήρε το ντέρμπι με την Athens Kallithea, έπιασε κορυφή και ο ΟΦ Ιεράπετρας

Οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Athens Kallithea
Οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Athens Kallithea INTIME

Η Κηφισιά κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με την Athens Kallithea, επικρατώντας 2-0 χάρη στα γκολ των Ταλάλ και Κουϊρουκίδη. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ανέβηκε στην κορυφή και έχει συγκάτοικο τον ΟΦ Ιεράπετρας που νίκησε την Προοδευτική 2-1.

Η Κηφισιά ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστική της Super League 2, καθώς επικράτησε της Athens Kallithea 2-0 στο Μιχάλης Κρητικόπουλος.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη άνοιξε το σκορ χάρη στην υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ταλάλ στο 26ο λεπτό. Έξι λεπτά μετά ο Κουϊρουκίδης με προβολή ανάγκασε τον Στρέζο να επέμβει, ενώ ένα λεπτό μετά ένα μακρινό σουτ του Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά βρήκε γρήγορα το δεύτερο γκολ. Ο Κουϊρουκίδης ανετράπη από τον Στρέζο. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και τον νίκησε. Στο 65' ο Τετέι βγήκε τετ-α-τετ αλλά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Κηφισιά μετά από αυτό το ματς ανέβηκε στους εννέα βαθμούς και η Athens Kallithea παρέμεινε στους έξι. Το παιχνίδι για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στράβωσε στην αρχή του ματς, καθώς έγιναν αναγκαστική αλλαγή ο Ρώσση στο 5' και ο Κύργιας στο 16΄.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Παναγιώτου, Πέιος (87′ Νοικοκυράκης), Ποζατζίδης (77′ λ.τ Να’α), Παπασάββας, Ταλάλ (66′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης (77′ Γκίνη), Τετέι (87′ Ιατρούδης).

Athens Kallithea: Στρέζος, Ρώσση (5′ λ.τ Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κύργιας (16′ λ.τ Χατζηδίμπας), Μπουλούλης (54′ Λάσκαρης), Σαντάνα, Ντεμέτριους (54′ Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος (54′ Τσιντώνης), Λουκίνας.

Τρίποντο και κορυφή για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Στην Ιεράπετρα, ο ΟΦΙ σημείωσε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Προοδευτικής 2-1 σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή. Στο 29ο λεπτό ο Τσορνομάζ εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ίτσιος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Προοδευτική απάντησε με το αυτογκόλ του Ντέτλερ στ 40ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παυλίδη. Ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε το 2-1 στο 73ο λεπτό. Ο Βουό με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Μηλιώτη και αυτός από κοντά έκανε το 2-1.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας είναι μαζί με την Κηφισιά στην κορυφή με εννέα βαθμούς, ενώ η Προοδευτική παραμένει με τρεις βαθμούς.

ΟΦ Ιεράπετρας: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (88′ Κόλα), Μηλιώτης (85′ Χιμένεθ), Μπλανκ Καζάου (76′ Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν, Βουό (88′ Παπαδάκης).

Προοδευτική: Αστράς, Καρρίκι (30′ λ.τ Αλεξίου), Σινγκ (61′ Παντελίδης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (61′ Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (71′ Γκαργκαλατζίδης), Γιαννιτσάνης (71′ Τσακίρης), Ευθυμίου.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - ΠΑΟ Ρουφ 3-1
  • Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-1

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

  • Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 0-0
  • Ηρόδοτος - Αιγάλεω 0-1
  • Χανιά - Καλαμάτα 1-0

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

  • 15:00 Ιεράπετρα - Προοδευτική 2-1
  • 15:15 Κηφισιά - Καλλιθέα 2-0

Ρεπό: Επισκοπή

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΚΗΦΙΣΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ