SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Β' όμιλος: Η Καλαμάτα καθάρισε με τεσσέρα τον Παναθηναϊκό Β', νίκες για Τηλυκράτη και Γιούχτα

Οι παίκτες της Καλαμάτας πανηγυρίζουν ένα από το γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
Οι παίκτες της Καλαμάτας πανηγυρίζουν ένα από το γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' EUROKINISSI SPORTS

Η Καλαμάτα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις, καθώς επικράτησε 4-1 του Παναθηναϊκού Β' στο ΟΑΚΑ. Με νίκες ξεκίνησαν και οι νεοφώτιστοι Τηλυκράτης και Γιούχτας.

Το κυρίως πιάτο του Β' ομίλου της Super League 2 συνεχίστηκε την Κυριακή (24/09). Η Καλαμάτα είχε εύκολο πέρασμα στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε 4-1 του Παναθηναϊκού Β'.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με τον Ακόστα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 40ο λεπτό και πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Τάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τριφύλλι απάντησε με τον Μπιλάλ στο 61ο λεπτό, όμως η Καλαμάτα πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη και κράτησε το 1-4 μέχρι το τέλος.

Παναθηναϊκός Β': Κλίντμαν, Τσοκάι, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (46′ Μπιλάλ), Προδρομίτης, Σαρδέλης (72′ Βουτσάς), Τουρκοχωρίτης, Νταμπίζας (46′ Φουρτάδο), Καραμπάς (46′ Κρυπαράκος).

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Άλβες, Κάνιας (79′ Κωστούλας), Γρίβας (65′ Αρναρέλλης), Τάτος (73′ Ρόβας), Ακόστα, Μπαράλες.

Ποδαρικό με νίκη στη δεύτερη κατηγορία ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας ξεκίνησε την πορεία του στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με νίκη, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Διαγόρα με 2-0.

Η ομάδα των Αρχανών πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Αλεξόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 29ο λεπτό και τον Νοικοκυράκη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 57ο λεπτό.

Γιούχτας: Πρινιωτακης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Μάρτσι (87′ Βρεττός), Μπουτσάκης (87′ Τζανής), Πολυχρόνης (75′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (75′ Γκίνη), Μπρους, Αλεξόπουλος (80′ Ροβίθης).

Διαγόρας: Σηφάκης, Δημητρίου, Ιγκνιάτοβιτς, Μανωλάκης, Νικόλης (66′ Γκάτα), Αρίας, Μασούρας, Μουντές (66′ Λούτσικ), Λεσάι, Μανιάς, Τσιαντούλας.

Ιστορική νίκη και για τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Ιστορική ημέρα είναι και για τον Τηλυκράτη, καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη στη δεύτερη κατηγορία κόντρα στο Αιγάλεω στην έδρα του με 1-0, με το γκολ να σημειώνεται λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα, στο 86ο λεπτό.

Τηλυκράτης Λευκάδας: Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Νιφορόπουλος, Κόκκορης, Γκουντρουμπής.

Αιγάλεω: Κατσιμήτρος, Τάμπας, Παυλάκης, Ζιούλης, Θεολόγου, Μπάμπης, Νταβιώτης, Μπάλλας, Σταμένκοβιτς, Ναζίμ, Βάρκας.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

  • Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0
  • Athens Kallithea - Παναχαϊκή 0-0

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 Ιωνικός - Χανιά
  • Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα 1-4
  • Τηλυκράτης - Αιγάλεω 0-0
  • Γιούχτας - Διαγόρας 2-0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ