SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τρίποντο για τη Βέροια και στο +5 από την ΑΕΛ που υπέπεσε σε νέα γκέλα

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ που σημείωσαν κόντρα στα Τρίκαλα
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ που σημείωσαν κόντρα στα Τρίκαλα INTIME

Η Βέροια κέρδισε 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας και ξέφυγε πέντε βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΛ που την ίδια ώρα υπέπεσε σε νέα γκέλα στο Αλκαζάρ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η Βέροια ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 24ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας και την ίδια ώρα η ΑΕΛ αναδείχτηκε ισόπαλη στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Πόντου. Πλέον, η βασίλισσα του Βορρά βρίσκεται μόνη πρώτη στο +5 από τους δεύτερους βυσσινί, κάνοντας ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την πρωτιά του Α' ομίλου.

Με το διπλό έφυγε από τα Τρίκαλα η Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ η Νίκη Βόλου πήρε ένα σημαντικό τρίποντο επί του Θεσπρωτού με 3-1.

Ο Πασάς την οδηγεί στην κορυφή

Με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Πασά να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, πέτυχε το 19ο γκολ του στη σεζόν, η Βέροια έστω και δύσκολα, επέστρεψε στις νίκες, πήρε το τρίποτο και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών της ΑΕΛ έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρώτη θέση στον Α' όμιλο της Super League 2.

Ο Πασάς σκόραρε στο 74' της αναμέτρησης με κεφαλιά και το 1-0 της Βέροιας σε εκείνο το σημείο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Καλούσης, Σταματής, Καραμόκο, Βίγια, Γιαννίτσης, Λουκάς (33′ λ.τ Λεμάνγκρ), Νούσιος, Κόζνι.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Παπαχρήστος, Κάτσε, Μούργος (85' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (66′ Καπνίδης), Φοφανά (58′ Πόζογλου), Πασάς.

Νέα γκέλα για την ΑΕΛ

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Πόντου στο Αλκαζάρ με την ομάδα της Λάρισας να χάνει έτσι την επαφή με την κορυφή και να μένει πλέον οκτώ πόντους μακριά από την Βέροια που οδηγεί την κούρσα του Α' Ομίλου της Super League 2.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (46′ Γιάκος), Ραμίρεζ (55′ Κ. Παπαγεωργίου), Κούστα (46′ Όγκμποε), Νικολιάς (72' Τσουμάνης), Μαυριάς (55′ Γλυνός).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης (67′ Σουντουρά), Ρούνεϊ, Ενομό, Τσιμίκας, Καλογέρης, Κουανκού, Αμαραντίδης, Ιντζίδης, Ελέ.

Τριάρα στα Τρίκαλα η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα πέρασε με τριάρα από τα Τρίκαλα και συνέχισε την ανοδική της πορεία με τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν αρχικά στο 15' όταν ο Σταματόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπενγκόα με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ ενώ στο 43' διαμορφώθηκε το 2-0 και πάλι με εκτέλεση πέναλτι από τον Γκίνη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 66' ο Λαγός με κεφαλιά.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος (46′ Φουτσίνι), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Πέλκας (46′ Γκοβίνας), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (81' Γουϊντέκε), Ελευθεριάδης (71' Ζησόπουλος), Μανίσογλου, Αουντίνο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Δημούτσος, Μπενγκόα, Γκίνη, Μπραμπίγια, Αθανασιάδης.

Σημαντικό τρίποντο για τη Νίκη Βόλου

Ένα σημαντικό τρίποντο πήρε η νίκη Βόλου επικρατώντας του Θεσπρωτού με 3-1 με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ στο 17' για να ισοφαρίσει στο 22' ο Στεργίου. Μέσα σε δύο λεπτά όμως στο 42' και στο 44' η Νίκη Βόλου πέτυχε δύο τέρματα με τους Βλαχομήτρο και Αθανασίου και έφτασε στο 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (84' Ροχάνο), Μιράντα (84' Γρομητσάρης), Γκαρσία (73' Μέτσε), Κουσκουνάς.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Γώγος, Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (58′ Ζιώγας), Ρομέρο, Κωνσταντίνου, Μπονίγια, Βαταμίδης (58′ Γεωργούλης), Βαλιέντε (46′ Δημήτρουλας).

Ισοπαλία στην Αριδαία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Αλμωπού Αριδαίας με την Καβάλα με τους φιλοξενούμενους να προσθέτουν έναν ακόμη βαθμό στη μάχη που δίνουν για παραμονή.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ μόλις στο 7' με τον Σουλιώτη αλλά στο 71' ο Καϊούμπι με σουτ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους για να γράψει το τελικό 1-1.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Ρουσσάκης, Κέρθι, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης, Γροσδάνης, Αρμάλας, Καϊούμπι, Νεντέλκοβιτς, Σταμένκοβιτς, Καραγιάννης, Ρέτσος, Μπελεβώνης.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής 0-0

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη 1-0

Απόλλων Λάρισας - Βέροια 0-1

ΑΕΛ - Απόλλων Πόντου 0-0

Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός 3-1

Αλμωπός Αριδαίας - Καβάλα 1-1

ΠΑΟΚ - Πιερικός (αναβλήθηκε)

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΑΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ