SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Δεύτερος όμιλος: Τριάρα ο Παναθηναϊκός Β', ισοπαλία για ΑΕΚ Β', πέταξε βαθμούς η Καλαμάτα

Οι Αθανασακόπουλος - Τσιριγώτης πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ του Παναθηναϊκού Β' επί της Ιεράπετρας | 19 Ιανουαρίου 2022
Οι Αθανασακόπουλος - Τσιριγώτης πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ του Παναθηναϊκού Β' επί της Ιεράπετρας | 19 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' στο ντεμπούτο του Βάθκεθ στον πάγκο του κέρδισε 3-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη με το Αιγάλεω και η Καλαμάτα πέταξε βαθμούς στη Σπάρτη.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Βάθκεθ στον πάγκο του Παναθηναϊκού Β' με τους πράσινους να επικρατούν 3-1 της Ιεράπετρας στην Καλλιθέα. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ ενώ χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αστέρα Βλαχιώτη με την Καλαμάτα στην Σπάρτη. Εύκολο έργο είχε η Κηφισιά κόντρα στην Ζάκυνθο επικρατώντας με 3-0.

Τριάρα στο ντεμπούτο του Βάθκεθ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΟΦ Ιεράπετρας στο γήπεδο της Καλλιθέας στο ντεμπούτο του Βάθκεθ στον πάγκο του μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βονόρτα και οι πράσινοι παίζοντας με μεγαλύτερο κίνητρο κέρδισαν με 3-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας με πρωταγωνιστές τους Αθανασακόπουλο - Χριστογεώργο. Ο πρώτος πέτυχε δύο γκολ ενώ ο δεύτερος έπιασε πέναλτι με το σκορ στο 1-0.

Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 22' μετά από ωραία ανάπτυξη και σέντρα του Τουρκοχωρίτη από τα δεξιά προς τον Αθανασακόπουλο ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μεσιδόρο να εκτελεί και τον Χριστογεώργο να αποκρούει με επέμβαση στην αριστερή του γωνία.

Μάλιστα το τριφύλλι βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Αθανασακόπουλο και πάλι, αυτή τη φορά, μετά από πάσα του Τσιριγώτη. Το 3-0 για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 69' όταν ο Τσιριγώτης με σουτ σκόραρε και αυτός. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Ρόμπι μετά από γύρισμα από τον Νεκούλ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Βάθκεθ): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (43' Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (68' Ηλιάδης), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (68' Μπιλάλ), Σαρδέλης (83' Φρόκου), Τσιριγώτης.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κάρδαρης, Τορίμπιο (79' Κοντοές), Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ (79' Ζήσης), Νεκούλ, Αντρεγκέν (89' Κάζο), Βουό.

Γλίτωσε την ήττα στο 93' η ΑΕΚ

Στο Αιγάλεω σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, η γηπεδούχος ΑΕΚ υποδέχτηκε το Αιγάλεω και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 86' από το γκολ του Τριμμάτη μέχρι το 93' της αναμέτρησης όταν ο Αμούρ ισοφάρισε για τους "κιτρινόμαυρους".

Το 1-0 για τους τυπικά φιλοξενούμενους ήρθε στο 87' όταν το Αιγάλεω εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Σταμούλη ο οποίος γύρισε απρόσεκτα προς τον Γκίνη, με τον Τριμμάτη σε κενή εστία να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 94' ο Αμούρ μετά από γέμισμα ου Χριστόπουλου, με αριστερό σουτ ισοφάρισε για την ΑΕΚ Β'.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (26' Ραντόνια), Κορνέζος, Αρβανίτης, Σταμούλης, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζούντα Γκαρσία (82' Αμούρ), Ιατρούδης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσιγιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (58' Καββαδίας, 83' Σταματάκης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (71' Βουκελάτος), Τριμμάτης.

Η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να πιάσει την κορυφή μένοντας στο 0-0 στην έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη. Μεγάλη νίκη στην ουρά για την Επισκοπή μέσα στην έδρα του Ηρόδοτου (0-1), εύκολα η Κηφισιά 3-0 την Ζάκυνθο.

Δύο γκολ ο Τετέι, στο 3-0 της Κηφισιάς

Η Κηφισιά στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Κούστα υποδέχτηκε τη Ζάκυνθο με τον Θωμά Μαυρουδή να καθοδηγεί την ομάδα και επικράτησε 3-0 με δύο γκολ του Τετέι. Αρχικά σκόραρε στο 63' με κεφαλιά ενώ στο 76' με σουτ έκανε το 2-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντοριβάλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 3-0.

Κηφισιά (Μαυρουδής): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Να’α, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (65′ Παπασάββας), Καραγκούνης, Φελίπε (65′ Κουϊρουκίδης), Τετέι, Καλλέργης

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Οντόνε, Άργκους, Μιγκέλ, Καλλιβωκάς, Ντάσης, Λάμπογλου, Τσιμέλι, Κοναγκάγια, Μπαζάν.

Όλα μηδέν στην Σπάρτη

Την ευκαιρία να πιάσει τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ Β' στην κορυφή έχασε η Καλαμάτα, η οποία άφησε δύο βαθμούς στο ισόπαλο 0-0 με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη.

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμσε, Μαϊσουράντζε, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας, Μπουσμπίμπα, Παπούλης, Αμπαν-Κβα.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος Παπατόλιος (61′ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Μπακαγιόκο, Ματέους (61′ Παυλίδης), Τάτος, Φελίπε (61′ Γρίβας), Λουκίνας.

Μεγάλο διπλό η Επισκοπή

Στο ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Επισκοπή με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι φιλοξενούμενοι πήραν μια πολύτιμη νίκη με 1-0 με γκολ του Μπαρμπόσα στο 31'.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 70' με την κεφαλιά του Γκίνη να σταματάει στο οριζόντιο. Στο 85' ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι, με τον γκολκίπερ της Επισκοπής τον Καλογεράκη να αποβάλλεται, αλλά τον Χατζησάββα να αστοχεί και το 0-1 να παραμένει.

Ηρόδοτος (Τάτσης): Δήμιζας, Γκόμεζ, Βρεττός, Καντέ, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης (74′ Αργκιλέσι), Τζ. Μπαρμπόσα (63′ Γκίνη), Καργιωτάκης (74′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης (57′ Κατίδης), Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

Επισκοπή (Γιάνγιανιν): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Μ. Μπαρμπόσα, Εμπόι, Τριντάντε, Νταρσίζιο, Τσάβος, Σταθόπουλος, Καραγιάννης, Σουμπασάκης.

Τα αποτετελέσματα της Τετάρτης (19/1)

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 0-0 (6η αγωνιστική)

Ηρόδοτος – Επισκοπή 0-1 (10η αγωνιστική)

ΑΕΚ Β – Αιγάλεω 1-1 (11η αγωνιστική)

ΠΑΟ Β – ΟΦ Ιεράπετρας 3-1 (11η αγωνιστική)

Κηφισιά - Ζάκυνθος 3-0

ΠΕΜΠΤΗ 20.1.2022 (14:45)

Δημοτικό Ρόδου, Διαγόρας – Εργοτέλης 10η αγωνιστική

Η βαθμολογία του Β' ομίλου:

  1. ΑΕΚ Β' 25
  2. Λεβαδειακός 25
  3. Καλαμάτα 23
  4. Καλλιθέα 21
  5. Αιγάλεω 21
  6. Παναθηναϊκός Β' 17
  7. Κηφισιά 16
  8. Ρόδος 15
  9. Χανιά 15
  10. ΟΦ Ιεράπετρας 15
  11. Διαγόρας 13
  12. Επισκοπή 12
  13. Εργοτέλης 11
  14. Καραϊσκάκης 9
  15. Αστέρας Βλαχιώτη 7
  16. Ηρόδοτος 6
  17. Ζάκυνθος 1
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ