SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τριάρα με Μιχαηλίδη ο ΠΑΟΚ Β', πέρασε από την Αριδαία η ΑΕΛ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας | 11 Δεκεμβρίου 2022
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας | 11 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 3-0 του Ηρακλή Λάρισας με τον Μιχαηλίδη να ανοίγει το σκορ για τον δικέφαλο ενώ η Λάρισα επικράτησε 2-0 της Αριδαίας εκτός έδρας και παρέμεινε μόνη δεύτερη.

Ο ΠΑΟΚ Β' συνέχισε νικηφόρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε 3-0 του Ηρακλή Λάρισας σε ένα παιχνίδι όπου έπαιξε και πάλι με τη δεύτερη ομάδα ο Γιάννης Μιχαηλίδης και μάλιστα βρήκε και το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σημαντικό διπλό και για την Λάρισα που επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Αλμωπού και παρέμεινε μόνη δεύτερη πίσω από τον ΠΑΟΚ που όπως έχουμε πει δεν έχει δικαίωμα ανόδου.

ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής Λάρισας 3-0

Στη Νέα Ευκαρπία ο ΠΑΟΚ Β' είχε εύκολο έργο και το πιστοποίησε και στον αγωνιστικό χώρο αν και δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Το 1-0 έγινε στο 52' από τον Μιχαηλίδη με τον κεντρικό αμυντικό του "Δικεφάλου" να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Προς το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Γκαρσία βρήκαν δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά στο 86' με τον Δαρέλα να ολοκληρώνει μια όμορφη επίθεση και τον συνδυασμό των Τζίμα και Σπυράκου.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, στρώθηκε στο Γρόσδη που έκανε το σουτ για το τελικό 3-0.

Γκολ: 52' Μιχαηλίδης, 86' Δαρέλας, 90+1' Γρόσδης

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τσοπούρογλου (46’ Τασιούρας), Μελετίδης, Νινούα (46’ Γρόσδης), Μπράντονιτς (60’ Σπυράκος), Χατζηστραβός (75’ Δαρέλας), Σμυρλής, Πανίδης (46’ Τζίμας).

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαγιάννης, Αγγελούδης, Συρεγγέλας (58’ Συρεγγέλας), Ζαφειρίου, Μπάτροβιτς, Αλτάνης, Σουμπασί, Χριστίδης, Καμπέρης

Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΛ 0-2

Η ΑΕΛ πήρε τρεις σημαντικούς πόντους στην Αριδαία και παραμένη μόνη δεύτερη με 15 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 29' με τον Νίνο. Ο Νικολιάς στο 68' ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και "κλείδωσε" τη νίκη των "βυσσινί".

Γκολ: 29′ Νίνο, 68′ Νικολιάς

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης (46′ Σέχου), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πέλκας (46′ Τσιπούρας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Νίνο, Πεντρόσο, Νικολιάς.

Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

Εύκολο έργο είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λάρισα επικρατώντας του Απόλλωνα με 3-0 και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το ξεκίνημα την ανωτερότητα τους και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 14' με τον Κοζορώνη. Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Βερνάδο βρήκαν και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά "κλείδωσαν" το τρίποντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του ματς και στο 89' ο Αθανασιάδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Γκολ: 14′ Κοζορώνης, 45+2′ Βερνάρδος, 89′ Αθανασιάδης

Απόλλων Λάρισας (Διαμαντόπουλος – Σκύφτας): Οικονομόπουλος, Σταματής, Γιαννίτσης (46′ Χόβολης), Ζαχαράκης, Σιατραβάνης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης, Ποτόσογλου, Κοντρέρας, Ντ’ Αγκοστίνο, Κοτσιανούλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Κοζορώνης (90′ Πρίκας), Λαγός, Ριέρα (81′ Γιάκος), Αλιατίδης, Γκόλιας, Βερνάρδος (71′ Αθανασιάδης), Μπάλλας, Τσβετάνοφ (81′ Κάρδαρης).

Πανσερραϊκός-Μακεδονικός 2-0

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ο Πανσερραϊκός κέρδισε τον Μακεδονικό με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση με δέκα βαθμούς ενώ έχει και έν ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50' με τον Κανίς και το τελικό 2-0 έγινε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σοδιανό να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Γκολ: 50' Κανίς, 90+2' Σοφιανός

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (83′ Δημητρίου), Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος (83′ Σοφιανός), Κανίς, Σαΐντ (68′ Κατσαντώνης).

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (77′ Τσιφτσί), ΄Γαρύφαλλος, Μιλισάβλιεβιτς (62′ Ζαννάκης), Σιμόνι (77′ Σαραντίδης).

Νίκη Βόλου-Διαγόρας Ρόδου 3-0

Στο Βόλο η Νίκη υποδέχτηκε τον Διαγόρα Ρόδου και επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 21' με τον Κάσσο να νικάει τον Γαλάνη και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 29' ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μιλούνοβιτς στο 88' με ωραίο σουτ.

Γκολ: 21'-29' Κάσσος, 88' Μιλούνοβιτς

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (60′ Μέτσε), Κυριακίδης, Σιαφά, Μιράντα (55′ λ.τ Τσουκαλάς), Δημητρίου.

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης (67′ Οικονομίκος), Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Καραμάνης, Παραστατίδης (46′ Βουργουτζής), Τσιαντούλας (46′ Μπούμπας), Λαϊουέλ, Μπουμπάρακ.

Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου 2-3

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πέντε γκολ έγινε στην Πρέβεζα όπου ο Θεσπρωτός έχασε με 3-2 από τον Απόλλωνα Πόντου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με πλασέ του Κωστίκα στο 27'. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μπονίγια.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πόντου όμως πήραν ξανά προβάδισμα στο 34' με τον Λαμπίρη ο οποίος νίκησε τον Τσιμόπουλο ενώ στο 49' ο Εσάλο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι παίκτες του Ρότσα ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-3 με τον Τρουμπούκη να σκοράρει στο 86' της αναμέτρησης.

Γκολ: 30′ Μπονίγια, 86' Τρουμπούκης/27′ Κωστίκας, 34′ Λαμπίρης, 40' Εσάλο

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνες, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ, Μπίκας, Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Τζαλόσι, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Καλογέρης, Λαμπίρης, Σαμπανίδης, Κωστίκας, Μπελεβώνης.

Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής του Α' ομίλου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

  • Ηρακλής - Βέροια 1-1

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

  • Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
  • Νίκη Βόλου - Διαγόρας 3-0
  • ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής Λάρισας 3-0
  • Πανσερραϊκός - Μακεδονικός 2-0
  • Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΛ 0-2
  • Θεσπρωτός - Απόλλων Πόντου 2-3

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β'

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

  1. ΠΑΟΚ Β' 16
  2. ΑΕΛ 15
  3. Αναγέννηση Καρδίτσας 12
  4. Μακεδονικός 10
  5. Πανσερραϊκός 10
  6. Απόλλων Λάρισας 9
  7. Παναθηναϊκός Β' 8
  8. Νίκη Βόλου 7
  9. Βέροια 7
  10. Απόλλων Πόντου 6
  11. Διαγόρας 6
  12. Ηρακλής 5
  13. Αλμωπός Αριδαίας 3
  14. Θεσπρωτός 3
  15. Ηρακλής Λάρισας 0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ