SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τριάρα η ΑΕΛ στην πρεμιέρα, ισόπαλος ο Ηρακλής με τον Αλμωπό στον Α' όμιλο

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας
Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ μπήκε με το δεξί στον Α' όμιλο της Super League επικρατώντας 3-0 του Ηρακλή Λάρισας. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αλμωπό.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της στον Α' όμιλο της Super League 2. Οι βυσσινί επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή Λάρισας για την πρώτη αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκουτσίδη ήταν ο Μάριος Όγκμποε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 15', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ. Στο 23ο λεπτό ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-0.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλια΄δης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόζο, Νικολιάς

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Καψάλης, Γκαλίτσιος, Καψάλης (40′ λ.τ Καμπέρης), Γκουγκούδης, Μπάμης, Τασιουλής, Αλτάνης, Συρεγγέλας, Τσιμίκας, Λεσάι.

Ηρακλής - Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Δεν είχε νικητή το ματς του Ηρακλή με τον Αλμωπό Αριδαίας. Μάλιστα ο Γηραιός έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν από το φινάλε, με το ματς να λήγει 1-1.

Ο Πέττας άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό για τον Αλμωπό. Ωστόσο, ο Τότσκα με σουτ στο 86' έδωσε την ισοπαλία στον Ηρακλή.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Δόρης, Πατράλης, Τότσκα, Άλεξιτς, Τόμας, Μανουσάκης.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κολλαράς, Έππας, Κέρθι, Γιουκούδης, Παπαδόπουλος, Πέττας.

Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 2-0

Θετικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 και ο Μακεδονικός. Οι παίκτες του Αμανατίδη πήραν το τρίποντο με σκορ 2-0 χάρη στις εύστοχες εκτέλεση πέναλτι του Τσουκάνη στο 45ο και στο 80ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 66'.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς, Σιμόνι, Γαρύφαλος, Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης, Σάντσεζ (58′ Σαραντίδης).

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (58′ Σιαφά), Γαβριηλίδης, Μιράντα, Μορέιρα, Ροχάνο (58′ Μιλούνοβιτς).

Απόλλων Πόντου - Διαγόρας 0-1

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της Κυριακής, ο Διαγόρας πήρε το διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 73ο λεπτό ο Μουμπάρακ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (Α' όμιλος)

  • Βέροια - ΠΑΟΚ Β' 1-1
  • Πανσερραϊκός - Θεσπρωτός 1-1
  • Απόλλων Πόντου - Διαγόρας 0-1
  • ΑΕΛ - Ηρακλής Λάρισας 3-0
  • Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 2-0
  • Ηρακλής - Αλμωπός Αριδαίας 1-1
  • 7/11 15:15 Παναθηναϊκός Β' - Απόλλων Λάρισας
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ