SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τρένο ο Λεβαδειακός, τα Χανιά λύγισαν τον Παναθηναϊκό Β' και παρέμειναν στην κορυφή

Super League 2: Τρένο ο Λεβαδειακός, τα Χανιά λύγισαν τον Παναθηναϊκό Β' και παρέμειναν στην κορυφή
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του καθώς λύγισε τον Λεβαδειακό και καλπάζει στην κορυφή. Στον Β' όμιλο τα Χανιά λύγισαν τον Παναθηναϊκό Β' και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ Athens Kallithea και Ιωνικός έμειναν ισόπαλοι.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε μια ακόμα νίκη και συνεχίζει το απόλυτο στον Α' όμιλο της Super League 2. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε ξανά τον Αιολικό, λίγες μέρες μετά το Κύπελλο, αυτή τη φορά με 2-0.

Μάλιστα οι Βοιωτοί καθάρισαν από το πρώτο μέρος. Ο Λούκας Πολέτο άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 6' και ο Γιάννιωτας στο 45' ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ο Λεβαδειακός έτσι είναι στο +4 από την ΑΕΛ έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Αιολικός παραμένει χαμηλά με πέντε βαθμούς.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε, Ρομό (67′ Κουϊρουκίδης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (67′ Συμελίδης), Λιάγκας, Πολέττο (67′ Κουάντρα).

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Ουνγιαλίδης, Μαξιμένκο, Λουμανσρόμπεν, Καρανίκας, Σρνιτς, Κάτσε, Τριανταφυλλάκος (46′ Ενομό), Ζάκαριτς, Γιόκε, Μανούσος.

Τα Χανιά λύγισαν τον Παναθηναϊκό Β'

Τα Χανιά πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν στην κορυφή του Β' όμιλου. Αυτή τη φορά λύγισε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό Β' με 2-0.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πέτυχε ο Νεμάνια Νίκολιτς στο 23' και ο Μιούλερ στο 80' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Τα Χανιά είναι στην κορυφή έχοντας 18 βαθμούς, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη Καλαμάτα.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά, Εντγκαρ, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάναλης, Ελευθεριάδης.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Νταμπίζας, Καραμπάς.

Η Athens Kallithea πήρε το τρίποντο κόντρα στην Ηλιούπολη

Η Athens Kallithea πήρε σπουδαίο διπλό στην Ηλιούπολη, καθώς επικράτησε 1-2 και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πέμπτο λεπτό με την κεφαλιά του Γιάννη Λουκίνα, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Ηλιούπολη απάντησε με την κεφαλιά του Μπαρμπόσα στο 59', όμως η Athens Kallithea πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 83' ξανά με τον Λουκίνα και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Φουρλάνος, Ντέντλερ, Ασίγκμπα, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Ράντοβατς, Φρίμπονγκ, Ράμος, Βασιλούδης.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μανθάτης, Ρομαό, Μεχίας, Μπουλούλης, Ματίγια, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Τσιντώνης, Λουκίνας.

Γκέλα για τον Ιωνικό στην Πάτρα

Χαμένος της αγωνιστικής και ο Ιωνικός, ο οποίος δεν κατάφερε να λυγίσει το εμπόδιο της Παναχαϊκής, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όμως η προσπάθεια του Κυριακού Κυρσανίδη σταμάτησε στο δοκάρι στο 7'.

Ο Ντάουντα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου στο 21ο λεπτό, όμως οι Πατρινοί ισοφάρισαν με τον Ευθύμη Χριστόπουλο και πήραν τον βαθμό στο 54ο λεπτό.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Τόσκα (87′ Μαρτίνεζ), Καραγιάννης, Κυρσανίδης (46′ Παραστατίδης), Γκαντσιέρ, Νάστος, Μπαρέτ, Λοτέν (87′ Μούλντερ), Μασούρας, Χριστόπουλος (78′ Ντε Ολιβέιρα), Σέντρικ (61′ Αποστολόπουλος).

Ιωνικός (Σίμος): Αγριμάκης (71′ λ.τ Χριστοδουλής), Τασούλης, Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης, Ντάουντα, Γιακουμάκης (68′ Γκαντάφσκι), Σερπέζης (80′ Σίλβα), Σόουζα, Τζανακάκης (80′ Γκοράνοφ), Ζαχάβι, Σαλαζάρ.

Εύκολα η Νίκη Βόλου τον Ηρακλή

Η Νίκη Βόλου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Ηρακλή, καθώς επικράτησε 3-1 και συνεχίζει τη μάχη της για την άνοδο στις υψηλές θέσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον Μιράντα στο 42ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος ο Παναγιώτιδης. Ο Μιράντα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 69' έκανε το 3-0. Ο Γηραιός αρκέστηκε με τη μείωση στο σκορ με τον Σπυρίδη στο 89'.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (70′ Τοπαλίδης), Να’α, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης (73′ Πέττας), Παναγιωτίδης (70′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (57′ Κρητικός), Μιράντα, Μοράρ (57′ Τζιώρας).

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Δοϊράνης, Γκμπενιόν (46′ Τόρες), Χρουσιέλ, Σιούτας, Σίλβα (46′ Καμπίγια), Χειρίτραντας, Έμπο (46′ Σπυρίδης), Κουντουριώτης (77′ Δασκαλάκης), Κούστα.

Το Αιγάλεω επέστρεψε στις νίκες

Το Αιγάλεω κατάφερε να επικρατήσει του Γιούχτα, επικρατώντας 1-0 στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης. Το χρυσό γκολ για το "Σίτι" πέτυχε ο Ναζίμ στο 45ο λεπτό.

Μάλιστα η ομάδα του Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς είχε την ευκαιρία να προηγήθει με την εκτέλεση κόρνερ του Βάρκα στο 4', όμως αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (62′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Ναζίμ (74′ Κωνσταντακόπουλος), Ραμίρες, Νταβιώτης (85′ Μπάμπης), Βάρκας (62′ Παυλάκης), Κολλάς (74′ Σταμένκοβιτς).

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός (46′ Τζανής), Μπουτσάκης (75′ Μάρτσι), Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Ροβίθης, Κίσσας (64′ Δασκαλάκης), Αλεξόπουλος (46′ Βρεττός).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Καμπανιακός - Κοζάνη 0-1
  • ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β' 2-0
  • Απόλλων Πόντου - ΑΕΚ Β' 2-2
  • Νίκη Βόλου - Ηρακλής 3-1
  • Λεβαδειακός - Αιολικός 2-0
  • Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας 1-0
  • Καλαμάτα - Τηλυκράτης 3-0
  • Αιγάλεω - Γιούχτας 1-0
  • Χανιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0
  • Παναχαϊκή - Ιωνικός 1-1
  • Ηλιούπολη - Athens Kallithea 1-2

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

  • Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ATHENS KALLITHEA ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ