SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Το ACTION 24 πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Το λογότυπο της Super League 2
Το λογότυπο της Super League 2 EUROKINISSI SPORTS

Η Super League 2 αποφάσισε στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στο ACTION 24. Παράλληλα γνωστοποίηθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς της λίγκας για τη σεζόν 2023/24.

Η Super League 2 συμφώνησε με το ACTION 24 για την παραχώρηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα το κανάλι θα προβάλλει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή. Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γ. Μαυρώτα και ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχε κάποιο ύποπτο ματς για τη σεζόν 2023/24.

Να σημειωθεί ότι από το ποσό που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχουν παραιτηθεί οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2 για το ΔΣ: Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων

2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υπουργείου Αθλητισμού ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.

4. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ19 Νέων για τις 14.01.2024

Ο Πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα
".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ