Super League 2: Θύμα ανατροπής στην Τρίπολη η Νίκη Βόλου, εντός έδρας απώλεια για την Καλαμάτα

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε στην Τρίπολη αλλά στη συνέχεια είδε τρεις φορές την εστία της να παραβιάζεται, μία εξ αυτών με ασύλληπτο αυτογκόλ, και γνώρισε έτσι την πρώτη της ήττα στον Α’ όμιλο της Super League 2 με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης Β’. Εντός έδρας γκέλα για την Καλαμάτα (1-1) απέναντι στο Αιγάλεω.
Η Νίκη Βόλου άρχισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στη φετινή Super League 2 πανηγυρίζοντας τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στον Α’ όμιλο, όμως το απόγευμα του Σαββάτου (11/10) προσγειώθηκε και μάλιστα ανώμαλα.
Και αυτό γιατί έπεσε θύμα ανατροπής στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από τον Αστέρα Τρίπολης Β’, με τους Βολιώτες να προηγούνται στο 21ο λεπτό με τον “συνήθη ύποπτο” Λουκίνα αλλά κατόπιν να δέχονται τρία γκολ και να πέφτουν στο καναβάτσο γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Το 1-1 ήρθε στο 43ο λεπτό μέσα από αδιανόητο αυτογκόλ του Γκαβέλιο (δεν συνεννοήθηκε με τον γκολκίπερ Γκαραβέλη και έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία της ομάδας του), με τους γηπεδούχους να παίζουν άριστα την κόντρα στο δεύτερο μέρος και να γράφουν το τελικό 3-1 με την κεφαλιά του Οκό στο 64ο λεπτό και το σουτ του Γραμμένου στο 81′.
- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Λάσκαρης, Γρόζντανιτς, Καλλαντζή (73′ Κάλα), Μπουλούλης, Φερνάντεθ (89′ Φωτόπουλος), Φρόκου, Γραμμένος, Οκό
- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Κιβρακίδης (85′ Αρίας), Γκαντέλιο, Τζανετόπουλος, Σιούτας, Έππας, Σίλβα (73′ Βουτσάς), Πέττας, Λώλης (85′ Α. Τσέλιος), Σαποβάλοφ (66′ Βέλλιος), Λουκίνας
Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό γκρέμισε την μαύρη θύελλα από την κορυφή του Α’ ομίλου, καθώς την ίδια ώρα ο Ηρακλής άνοιξε το δώρο που πήρε από την Τρίπολη και με τη δική του εκτός έδρας επικράτηση με 4- κόντρα στον Μακεδονικό σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση.
Έκπληξη είχαμε πάντως το Σάββατο και στον Β’ όμιλο της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας, με την Καλαμάτα, η οποία μετρούσε μέχρι πρότινος τέσσερα στα τέσσερα, να αδυνατεί να υποτάξει εντός έδρας το Αιγάλεω και να μένει στο 1-1, κάνοντας την πρώτη της γκέλα τη φετινή σεζόν.
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου
- Αστέρας Τρίπολης Β’ – Νίκη Βόλου 3-1
- Μακεδονικός – Ηρακλής 1-4
- 11/10 16:00 Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης
- 12/10 16:00 Καβάλα – ΠΑΟΚ Β’
- 12/10 16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αναγέννηση Καρδίτσας
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου
- Καλαμάτα – Αιγάλεω 1-1
- 11/10 16:00 Μαρκό – Ελλάς Σύρου
- 12/10 14:00 Παναργειακός – Χανιά
- 12/10 14:00 Πανιώνιος – Ηλιούπολη
- 12/10 14:00 Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’