SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τεσσάρα κορυφής ο Λεβαδειακός, ήττα για την Καλλιθέα από τον ΟΦ Ιεράπετρας

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Διαγόρα
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στη Super League 2 INTIME

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 4-0 του Διαγόρα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, στραβοπάτημα για την Καλλιθέα που ηττήθηκε 2-1 από τον ΟΦ Ιεράπετρας στην έδρα της.

Την Τετάρτη (16/2) πραγματοποιήθηκε η 19η αγωνιστική της Super League 2. O Λεβαδειακός επικράτησε 4-0 του Διαγόρα και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 38 πόντους. Ο Συμελίδης άνοιξε το σκορ στο 22' και ο Κωνσταντινίδης έκανε το 2-0 στο 27'. Ο Λινάρδος έγραψε το 3-0 στο 64', ενώ ο Μυτίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87'.

Η δεύτερη Καλλιθέα έχασε έδαφος καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με γκολ του Μεσιντόρα (53') και του Νεσούλ (67), ενώ ο Μουνιέ μείωσε στις καθυστερήσεις. Στους 34 πόντους με δύο αγωνιστικές λιγότερες η Καλλιθέα.

Το Αιγάλεω από την άλλη επικράτησε 2-1 της Ζακύνθου και παραμένει ψηλά στην βαθμολογία. Είναι στην 4η θέση με 31 πόντους, όσους και η Καλαμάτα που είχε ρεπό.

Στα άλλα παιχνίδια, η Επισκοπή νίκη 1-0 τον Εργοτέλη, ισόπαλο 2-2 έληξε το Ηρόδοτος - Χανιά, η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με τον Καραϊσκάκη, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη που μάχεται για τη σωτηρία του επικράτησε 1-0 της Ρόδου εκτός έδρας.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ