SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τέλος ο Αλμωπός Αριδαίας, αυτή είναι η εικόνα των δύο ομίλων

Super League 2: Τέλος ο Αλμωπός Αριδαίας, αυτή είναι η εικόνα των δύο ομίλων
Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού Αριδαίας παραταγμένοι στον αγωνιστικό χώρο πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία INTIME SPORTS

Το πειθαρχικό όργανο της Super League 2 ανακοίνωσε ότι αποβάλλει τον Αλμωπό Αριδαίας από το πρωτάθλημα, στο οποίο συνεχίζουν 24 ομάδες. Αυτή είναι η εικόνα των δύο ομίλων.

Ο Αλμωπός Αριδαίας δεν θα αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς το πειθαρχικό όργανο της λίγκας ανακοίνωσε την αποβολή της ομάδας για μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ομάδα της Πέλλας είχε συμμετάσχει στην κλήρωση με αστερίσκο, καθώς οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα δεν ήταν με το μέρος της, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Έτσι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 24 ομάδες, δώδεκα σε κάθε όμιλο. Υπενθυμίζεται ότι στο νέο πρωτάθλημα, πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική (αντί για τέσσερις που ίσχυε μέχρι πρότινος), μεταξύ των οποίων μπορούν να είναι κι οι Β' Ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2: "Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024".

Οι δύο όμιλοι της Super League 2

Βορράς - Α' όμιλος:

  1. ΑΕΛ
  2. Ηρακλής
  3. ΠΑΟΚ Β
  4. ΑΕΚ Β
  5. Μακεδονικός
  6. Λεβαδειακός
  7. Αιολικός
  8. Κοζάνη
  9. Νίκη Βόλου
  10. Αναγέννηση Καρδίτσας
  11. Απόλλων Πόντου
  12. Καμπανιακός

Νότος - Β' όμιλος:

  1. Παναθηναϊκός Β
  2. Ολυμπιακός Β
  3. Γιούχτας
  4. Τηλυκράτης
  5. Ηλιούπολη
  6. Αιγάλεω
  7. Χανιά
  8. Διαγόρας
  9. Ιωνικός
  10. Παναχαϊκή
  11. Athens Kallithea
  12. Καλαμάτα
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ