SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Συνεχίζει την προέλεση του ο Πανσερραϊκός, σκόνταξε η Νίκη Βόλου

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' EUROKINISSI

Ο Πανσερραϊκός έφτασε σε άλλη μια νίκη επικρατώντας την Κυριακή με 4-0 του Ηρακλή Λάρισας ενώ η Νίκη Βόλου σκόνταξε στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό. Νίκη και για τη Βέροια.

Ο Πανσεραϊκός συνεχίζει την πορεία του προς την άνοδο στη Super League με την ομάδα των Σερρών να φτάνει σε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας με 4-0 και βρέθηκε στο +6 από την ΑΕΛ. Η νίκη Βόλου έχασε έδαφος από την κορυφή καθώς σκόνταρε στην Αριδαία ενώ δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πήρε η Βέροια επί του Απόλλωνα Πόντου.

Με τεσσάρα η ομάδα των Σερρών

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 4-0 του Ηρακλή Λάρισας και σκόραρε και τα τέσσερα τέρματα του στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν βρήκαν δίχτυα.

Η ομάδα των Σερρών μπόρεσε να σκοράρει τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Σαϊντ αρχικά στο 51' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ. Στο 76' ο Μούργος πέτυχε το 2-0 ενώ στο 80' ο Σοφιανός σκόραρε το τρίτο γκολ του Πανσερραϊκού. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88' και πάλι ο Μούργος.

ΓΚΟΛ: 51' Σαϊντ, 76', 88' Μούργος, 80' Σοφιανός

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης (59′ Στάικος), Κολομπίνο (74′ Σιόντης), Στίνα (74′ Σοφιανός), Κανίς, Μούργος, Σαΐντ (74′ Κατσαντώνης).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης, Καμπέρης, Χρηστίδης (74′ Τασιουλής), Μπόσιο, Μπάμης (58′ Τσουμάνης), Τσιμίκας, Λεσάι (74′ Συρεγγέλας), Κάσας.

Σκόνταψε η Νίκη Βόλου στην Αριδαία

Τέσσερα γκολ, ανατροπές, αλλά κανένα νικητή δεν έβγαλε η αναμέτρηση της Αριδαίας ανάμεσα στον Αλμωπό και τη Νίκη Βόλου με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 14' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Δεληζήση με ωραία κεφαλιά, όμως ο Αλμωπός βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση χάρη στο σουτ του Σουλιώτη στο 29'. Ο Αλμωπός έφτασε στην ολική ανατροπή στο 38' με τον Τσιμπούκα ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ και νίκησε τον Μπάγιτε για να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βόλου πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να κερδίσει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τέρμα του Κυριακίδη στο 76' με το οποίο έκανε το 2-2.

ΓΚΟΛ: 29' Σουλιώτης, 38' Τσιμπούκας - 14' Δεληζήσης, 76' Κυριακίδης

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας, Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (67′ Μπρέκνα), Μανωλάκης.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου (68′ Κυριακίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (57′ Τζιώρας), Τσουκαλάς, Μιράντα, Ροχάνο (46′ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Πήρε το τρίποντο η Βέροια

Η Βέροια αν και κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου πήρε μια νίκη δυσκολότερη απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το 1-0 για τους γηπεοδούχους έγινε στο 85' με τον Μπουόλι ο οποίος σκόραρε με ωραίο πλασέ έδωσε. Οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" το τρίποντο χάρη στον Ελευθεριάδη που με πλασέ στο 90' έγραψε το τελικό 2-0.

ΓΚΟΛ: 85' Μπουόλι, 90' Ελευθεριάδης

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Ντουμάνης (73′ Μουχάλης), Στίκας (64′ Περδίκης), Κολλαράς, Μασούρας, Μπλέτσας, Γιουκούδης (73′ Ιωάννου), Μπελεβώνης (64′ Ελευθεριάδης), Φασίδης, Μπουόλι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λάμπρης, Εσαλό.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

  • Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

  • Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 1-0

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 4-2
  • Πανσερραϊκός - Ηρακλής Λάρισας 4-0
  • Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου 2-2
  • Βέροια - Απόλλων Πόντου 2-0

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

  • Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΑΕΛ

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ