SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Συνέχισε με νίκη η Βέροια, σκόνταψε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου INTIME

Η Βέροια συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Super League 2, καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου 2-0 στη Μαγνησία. Παλικαρίσιος βαθμός με δέκα παίκτες για τον Απόλλωνα Πόντου, ενάντια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Ισόπαλο 1-1 το Ζάκυνθος - ΟΦ Ιεράπετρας.

Η Βέροια πέτυχε μια ακόμα νίκη που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League Interwetten, καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας με 2-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Γιάννη Πασά, που έδωσε το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά στο 20ο λεπτό. Ο Πεταυράκης σφράγισε το τρίποντο για τη βασίλισσα του Βορρά στο 66ο λεπτό. Έτσι η Βέροια αύξησε τη διαφορά της από την ΑΕΛ στους οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Μάγνκα (53′ Ντιαμπί), Κόλα (84′ Χατζής), Κουντουριώτης (76′ Κατσούκης), Σιαφά (84′ Κότος), Γκαργκαλιτζίδης (53′ Ντος Σάντος), Βερνάρδος.

Βέροια: Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (71′ Μπλέτσας), Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (86′ Αλί Αντέμ), Καπνίδης, Πόζογλου (71′ Φοφανά), Πασάς (78′ Κούατενγκ).

Πήρε βαθμό ο Απόλλων Πόντου κόντρα στην Αναγέννηση

Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τάσο Λαγό στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε, χάρη στην κεφαλιά του Ρούνεϊ Βακενβάι στο 69ο λεπτό. Η ομάδα του Καλαϊτζίδη έχει πλέον 22 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων ισοφάρισε, παίζοντας με δέκα παίκτες, καθώς είχε αποβληθεί ο Καλαϊτζίδης στο 52ο λεπτό.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Τσιμίκας (32′ Σουντουρά), Καλογέρης, Κουακού Αμαραντίδης, Ελλέ.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας (90′ Πολίτης), Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας (82′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης, Μπενγκόα (46′ Γκίνη), Μπραμπίγια (82′ Βιδάλ).

Ισόπαλο το Ζάκυνθος -ΟΦΙ

Σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής έδωσαν η Ζάκυνθος με τον ΟΦΙ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντέτλερ στο 36ο λεπτό, αν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει νωρίτερα το προβάδισμα, όταν το δυνατό σουτ του Αντερέγκεν, τράνταξε το δοκάρι του Μπαρμπόπουλου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπαζάν στο 45+2'. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ζάκυνθος παραμένει ουραγός με 15 βαθμούς, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει 27 βαθμούς.

Ζάκυνθος: Μπαρμπόπουλος, Καραμί, Οντόνε, Άργκους, Καλλιβωκάς, Κιτόκο, Νικολακόπουλος (68′ Σολ), Σούρμπης (46′ Ντάσης), Εντουάρντο (33′ λ.τ Μπαζάν), Τσιμέλι, Ελ Γκανάσι (76′ Λάμπογλου).

ΟΦ Ιεράπετρας: Μανουσάκης, Κάρδαρης, Ζήσης (55′ Μίλερ), Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Λεμονής, Μεσσιδόρο, Κατάλντι, Νεκούλ, Ντέτλερ, Αντερέγκεν.

Τα σημερινά αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων της Super League 2

Ρόδος - ΑΕΚ Β' 1-0

Ζάκυνθος - ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια 0-2

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ