SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Βέροια και ΑΕΛ, διπλό παραμονής η Καβάλα

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν γκολ INTIME

Βέροια και ΑΕΛ νίκησαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αλμωπό Αριδαίας αντίστοιχα, με τη βασίλισσα του Βορρά να παραμένει στην κορυφή, έχοντας έξι βαθμούς διαφορά. Η Καβάλα νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 εκτός έδρας και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Ολοκληρώθηκε η 30η αγωνιστική της Super League 2 με τη Βέροια και την ΑΕΛ να συνεχίζουν με νίκες την πορεία τους προς το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό φυσικά "βόλεψε" τη "βασίλισσα του Βορρά" που έκανε ένα ακόμα βήμα για τη διεκδίκηση της ανόδου, φτάνοντας τους 68 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ ακολουθεί με 62.

Καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο Βέροια και ΑΕΛ

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας με γκολ για τα αποδυτήρια και σκόρερ τον Πέτρο Γιακουμάκη στο πρώτο λεπτό. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε πολύ κοντά στο να ισοφαρίσει στο 11ο λεπτό, όμως η κεφαλιά του Λαρέα κατέληξε στο δοκάρι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπλέτσας στο 90+4', σφραγίζοντας το τρίποντο των γηπεδούχων.

Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε και η ΑΕΛ τον Αλμωπό Αριδαίας στη Λάρισα, επικρατώντας με 2-1. Οι βυσσινί πέτυχαν δύο κεφαλιές, του Κούστα στο 9' και του Θανάση Παπαγεωργίου στο 14'. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γκουτσίδη διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα στο σκορ, αν και οι Μακεδόνες μείωσαν στο σκορ με τον Τριανταφυλλάκη.

Διπλό παραμονής για την Καβάλα

Σπουδαία διπλό που της αυξάνει τις ελπίδες για παραμονή πέτυχε η Καβάλα, η οποία νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας με 1-0. Ο σκόρερ των αργοναυτών ήταν ο Καϊούμπι στο 76ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Καβάλα μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον 13ο Πιερικό, ενώ οι Λαρισαίοι παραμένουν σε δύσκολη θέση, έχοντας 28 βαθμούς.

Ο Ηρακλής κράτησε χαμηλά τον Πιερικό σε χορταστικό παιχνίδι

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Ηρακλής, ο οποίος νίκησε τον Πιερικό 4-2 στην έδρα του. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Νταμιάν Σίλβα. Η ομάδα της Κατερίνης ισοφάρισε με τον Κριμιτζά στο 31ο λεπτό, ενώ ο Κοστούλας έκανε το 2-1 πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.

Ο "γηραίος" ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 79', χάρη στο γκολ του Γιουμπιτάνα, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μείωσε σε 3-2 με τον Κανούλα, όμως ο Βιτίνιο διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 4-2. Με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα ο Πιερικός απέχει μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Νίκη Βόλου βύθισε τα Τρίκαλα

Πιο κοντά στον υποβιβασμό βρίσκονται τα Τρίκαλα, μετά τη βαριά ήττα που υπέστησαν από τη Νίκη Βόλου στην έδρα τους με 3-0. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του 10ου λεπτού, χάρη στα γκολ του Παναγιωτίδη στο 4' και του Κουσκουνά στο 10'.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Θωμάς Βασιλείου στο 88ο λεπτό και με αυτό το αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολιγκού πίνακα.

Κόλλησαν στο μηδέν Πανσερραϊκός και Ξάνθη

Ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την Ξάνθη (0-0) ένα αποτέλεσμα που κρατάει τους ακρίτες ακόμα πιο μακριά από την κορυφή, ενώ οι Μακεδόνες μείωσαν στον βαθμό την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνουν η μία την άλλη, δίχως να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε δύσκολη θέση και οι ερυθρόλευκοι.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Σάββατο 9 Απριλίου

Ολυμπιακός Β' - Θεσπρωτός 4-0

Κυριακή 10 Απριλίου

ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Τρίκαλα - Νίκη Βόλου 0-3

Απόλλων Λάρισας - Καβάλα 0-1

Ηρακλής - Πιερικός 4-2

ΠΑΟΚ Β' - Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Πανσερραϊκός - Ξάνθη 0-0

Η βαθμολογία του α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ