SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Στην κορυφή ο Λεβαδειακός, "λευκή" ισοπαλία στο Ξάνθη - Χανιά

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στα Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 εκτός έδρας των Τρικάλων με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος στην πρώτη θέση της Super League 2. Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ξάνθη και Χανιά.

Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 3-1 των Τρικάλων. Έτσι, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου βρίσκεται πλέον μόνη στην κορυφή της Super League 2 με 11 πόντους, αφήνοντας τα Τρίκαλα στην 2η θέση με 8.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό, έπειτα από απίθανο αυτογκόλ του Σουλιώτη, αφού ο Παπαγεωργίου έστειλε την μπάλα πάνω του στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Στο 45' ο Λεβαδειακός έκανε δύο τα τέρματά του με πλασέ του Τζιώρα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 51ο λεπτό με τον Αλμπάνη, αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε μοιραίο λάθος. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νίλι με τρομερό μακρινό σουτ στο 72ο λεπτό.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γκάρας, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου (46' Ευθυμίου), Σταματής, Πέλκας (84' Κλεμέντε), Σκόνδρας, Τζαλόσι (72' Χατζηκωνσταντίνου), Νιάρος (64' Διαμαντόπουλος), Σιλβάνο (46' Αλμπάνης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (86' Τσάπρας), Πολέτο (86' Παναγιώτου), Συμελίδης (80' Ενομό), Νίλι (90'+3' Θεοχάρης), Τζιώρας (90'+3' Μαρίνος)

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ξάνθη και Χανιά στα Πηγάδια με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Έτσι, οι Ακρίτες βρίσκονται στην 5η θέση με έξι πόντους, ενώ οι Κρητικοί στην 7η με τρεις.

Η Ξάνθη είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο στο 2' και στο 36' με τον Σιατραβάνη να μην μπορεί να σκοράρει. Στο 59' ο Καμαρά έχασε σημαντική στιγμή για τα Χανιά, αφού σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος.

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο, Βέρκερ, Τσαμούρης (79' Κέβιν), Στάθης, Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Θυμιάνης (90+2' Τ. Παπάζογλου), Τάτος (70' Βόλτερς), Σιατραβάνης (70' Μυστακίδης), Έμπερτ, Θ. Παπάζογλου (79' Καπνίδης)

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης (83' Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (83' Διαμαντόπουλος), Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Κάρλος (64' Μπραμπίλα), Καμαρά (74' Βρεττός), Μασένα (83' Τριανταφυλλάκος)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Τρίκαλα - Λεβαδειακός 1-3 (51' Αλμπάνης / 34' Σουλιώτης, 45' Τζιώρας, 72' Νίλι)

Ξάνθη - Χανιά 0-0

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

(14:45) Καραϊσκάκης - Εργοτέλης

Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή

Δόξα Δράμας - Διαγόρας

Ιωνικός - ΟΦ Ιεράπετρας

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΧΑΝΙΑ ΞΑΝΘΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ