SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Στην κορυφή η Ξάνθη με πεντάρα επί των Τρικάλων

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν το γκολ επί των Τρικάλων | 19 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν το γκολ επί των Τρικάλων | 19 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Η Ξάνθη επικράτησε των Τρικάλων 5-0 με δύο γκολ του Ιμπραίμι και στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ξάνθη πέρασε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α' ομίλου της Super League 2 επικρατώντας στο ματς που έκλεισε την 9η αγωνιστική των Τρικάλων με 5-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Ιμπραίμι και από ένα οι Πλατέλλας, Τσέλιος και Βιθέντε Γκόμεζ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37' με τον Πλατέλλα ύστερα από σέντρα του Τσέλιου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσέλιος "σέρβιρε" για τον Ιμπραϊμι που έκανε το 2-0 και στο 44' ο Τσέλιος έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του ενώ στο 62' ο Ιμπραϊμι βρήκε εκ νέου δίχτυα για το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα (5-0) διαμόρφωσε ο Γκόμεζ στις καθυστερήσεις.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος (84' Δεληγιαννίδης), Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι (78' Μανρόουζ), Θυμιάνης (67' Δόρης), Ιμπραΐμι (67' Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Πλατέλλας (84' Δημήτριαδης), Γκόμεζ.

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (87' Μανίσογλου), Παρέδες (46′ Μπαξεβάνος), Ριζογιάννης, Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Ντιαλόσι, Αουντίνο (46′ Πέλκας), Ελευθεριάδης, Νιάρος (78' Κεχαγιάς).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ