SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πρώτη απώλεια ο Λεβαδειακός, σεφτέ στις νίκες για τον Απόλλωνα Πόντου στο Καυτανζόγλειο

Super League 2: Πρώτη απώλεια ο Λεβαδειακός, σεφτέ στις νίκες για τον Απόλλωνα Πόντου στο Καυτανζόγλειο
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μακεδονικού και είχε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια. Ο Απόλλων Πόντου έκανε σεφτέ στα τρίποντα, κερδίζοντας τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ενώ η Νίκη Βόλου πήρε εύκολο τρίποντο στη Μυτιλήνη.

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Λεβαδειακό ήρθε στην ένατη αγωνιστική της Super League 2 του Α' ομίλου, καθώς η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία.

Οι Βοιωτοί πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του Ρομό. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση και στο 33ο λεπτό Χάσεκ είδε το σουτ του να σταματάσει στο δοκάρι. Ο Λεβαδειακός έκανε το 2-0 στο 44' με τον Τσάπρα, ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Πίρινεν έβαλε αυτογκόλ και ο Μακεδονικός μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σιμόνι στο 63ο λεπτό, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Ο Λεβαδειακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +5 από την ΑΕΛ, ενώ ο Μακεδονικός έχει 10 βαθμούς.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Χαμοντ, Τσάπρας, Ρομό, Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Κουάδρα, Τσελεπίδης.

Πρώτο τρίποντο του Απόλλωνα Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ο Γηραιός έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό, όμως ο Κίναλης έπιασε το πέναλτι του Κούστα και κράτησε το μηδέν. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σιρίλ Καλί πέτυχε ο Κάρδαρης στο 77ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουμίν. Αυτή μάλιστα ήταν η μοναδική τελική του Απόλλωνα στο παιχνίδι.

Ο Απόλλων με αυτό το τρίποντο έπιασε τον Ηρακλή και τον Αιολικό στους πέντε βαθμούς, προσπερνώντας την ΑΕΚ Β' που έχει τέσσερις.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Βιτλής, Χρουσιέλ (46′ Λύγκας), Κουντουριώτης (65′ Τσουμάνης), Σιούτας, Χειρίτραντας, Δοϊρανλής, Τόρες (46′ Έμπο), Καπίγια (46′ Σίλβα), Κούστα, Σπυρίδης (57′ Δασκαλάκης).

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Καρδάρης, Αμαραντίδης, Αγκουάντο, Αλμπάνης, Ίννος (76′ Λαμπίρης (87′ λ.τ Πέλκας), Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Ντε Τόμας (76′ Σαπουνίδης).

Εύκολο έργο η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου πέρασε εύκολα από τη Μυτιλήνη, επικρατώντας 2-0 του Αιολικού, καθαρίζοντας μάλιστα το ματς πριν από τη συμπλήρωση 15 λεπτών.

Ο Ριμπέιρο άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό. Στο 10' ο Κρητικός είχε δοκάρι με ένα ωραίο δυνατό σουτ, όμως δύο λεπτά μετά σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο (46′ Σινγκ), Κολλαράς, Λουμανσρόμπεν (36′ Νούλας), Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς (76′ Ιωάννου), Ενομό, Καρανίκας (36′ Μουχάλης), Σρνιτς (76′ Κριμιτζάς), Τριανταφύλλου.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Ναά, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης (86′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (46′ Γαβριηλίδης), Λίταινας (59′ Πέττας), Ριμπέιρο (59′ Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (69′ Μοράρ).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο της Super League 2

  • Ηρακλής - Απόλλων Πόντου 0-1
  • Αιολικός - Νίκη Βόλου 0-2
  • Μακεδονικός - Λεβαδειακός 2-2
  • Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β' αναβλήθηκε
  • ΑΕΚ Β' - Καμπανιακός αναβλήθηκε
  • Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ