SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πρωταθλητής του δεύτερου ομίλου ο Λεβαδειακός, έριξε τον Καραϊσκάκη στη Γ' Εθνική

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' INTIME

Ο Λεβαδειακός νίκησε τον Καραϊσκάκη στην Άρτα με 3-0 και σφράγισε και μαθηματικά την πρωτιά στον νότιο όμιλο και θα διεκδικήσει την άνοδο με την πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου, Βέροια, σε αγώνες μπαράζ. Οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν στη Γ' Εθνική.

Ο Λεβαδειακός στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής του νοτίου ομίλου, καθώς πέρασε από την Άρτα επικρατώντας του Καραϊσκάκη με 3-0 για την 33η αγωνιστική της Super League 2. Την ίδια στιγμή οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πήρε με το "καλημέρα" προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μυτίδη στο 2ο και το 5ο λεπτό. Αυτό το προβάδισμα το διατήρησε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί συμπλήρωσαν τον θρίαμβό τους με το γκολ του Λούκας Πολέτο στο 59ο λεπτό. Έτσι ο αγώνας με τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική θα είναι τυπικής διαδικασίας, μιας και οι δύο ομάδες δεν θα έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Στον πρώτο όμιλο τερμάτισε πρώτη η Βέροια, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ εισιτήριο για την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten. Ο ηττημένος της διαδικασίας θα παίξει με τον 13ο των playouts για το τελευταίο εισιτήριο της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ είναι στις 8 και 15 Μαΐου (τότε θα ολοκληρωθούν τα playouts).

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Φαν Ίπερεν, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Νταλακούρας, Χελοβάνι, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης, Κορέλας, Μίλιτς, Ντοναλντόνι.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Τσάπρας, Βήχος, Μεχία, Νίκας, Πολέττο, Συμελίδης, Μουτίνιο, Μυτίδης.

Συνεχίζεται η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία

Μετά τον υποβιβασμό του Καραϊσκάκη, απομένει μια ακόμα ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική από τον δεύτερο όμιλο. Ο Αστέρας Βλαχιώτη πέτυχε μια πολύτιμη νίκη με ανατροπή επί του Αιγάλεω με 2-1 και ανέβηκε στους 35 βαθμούς.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει έναν βαθμό λιγότερο και παραμένει σε δύσκολη θέση, μετά την ήττα από τα Χανιά στο τοπικό ντέρμπι με 2-0. Αντίθετα, ο Ηρόδοτος πέρασε από το Παγκρήτιο, επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0 και έφτασε και αυτός τους 34 βαθμούς.

Ο Διαγόρας Ρόδου είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 33 βαθμούς, μετά την εντός έδρας ισοπαλία στη Ρόδο με τη δεύτερη Καλλιθέα (0-0). Καθοριστικό λόγο στη μάχη της παραμονής θα παίξει τι θα συμβεί και με τον Παναθηναϊκό Β'.

Οι πράσινοι αναμένεται να πάρουν άνευ αγώνος το παιχνίδι με τη Ρόδο, η οποία δεν κατέβηκε και θα ανέβουν στους 34 βαθμούς. Αν η ομάδα του Βάθκεθ τερματίσει 14η, τότε τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική θα γνωρίσει ο 13ος, επομένως η τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής που οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Καλαμάτα είχε ένα εύκολο απόγευμα επί της Επισκοπής, επικρατώντας με 5-0.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Super League 2

  • Αστέρας Βλαιχώτη - Αιγάλεω 2-1
  • ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 2-2
  • Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 0-3
  • Χανιά - ΟΦ Ιεράπετρας 2-0
  • Εργοτέλης - Ηρόδοτος 0-1
  • Διαγόρας Ρόδου - Καλλιθέα 0-0
  • Καλαμάτα - Επισκοπή 5-0
  • Ρεπό: Ζάκυνθος

Η βαθμολογία στον δεύτερο όμιλο της Super League 2

Η τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ