SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πρόστιμο στους παίκτες της Καλαμάτας για την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά

Super League 2: Πρόστιμο στους παίκτες της Καλαμάτας για την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά πέρασε από την Καλαμάτα στην επανεκκίνηση της Super League 2, με τη διοίκηση των γηπεδούχων να ανακοινώνει την επιβολή προστίμου στους ποδοσφαιριστές για την ήττα και την εμφάνιση.

Η Κηφισιά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Super League 2, ούσα μάλιστα στο +7 από την Athens Kallithea μετά από τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής. Η εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του Γιώργου Πετράκη επί της Καλαμάτας έφερε εξελίξεις όμως στην πλευρά των ηττημένων αφού η διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου, δύο μέρες δηλαδή μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα με την Κηφισιά, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ήττα από την Κηφισιά και κυρίως την εμφάνιση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Η Καλαμάτα, που αυτή την αγωνιστική είχε τον Ίλτσο Γκεοργκόσκι για πρώτη φορά στον πάγκο της, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς σε 13 αγώνες.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ