SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Προελαύνουν τα Χανιά, στο κυνήγι Λεβαδειακού και ΑΕΛ ο Μακεδονικός

Οι παίκτες των Χανίων πανηγυρίζουν ένα γκολ τους επί της ΑΕΚ Β
Οι παίκτες των Χανίων πανηγυρίζουν ένα γκολ τους επί της ΑΕΚ Β INTIME SPORTS

Τα Χανιά κέρδισαν 2-0 το Αιγάλεω και παραμένουν στην πρώτη θέση του Β' ομίλου ενώ ο Μακεδονικός νίκησε και τον Απόλλωνα Πόντου με 3-1 και παραμένει στο κυνήγι Λεβαδειακού και ΑΕΛ που θα κοντραριστούν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο σπουδαίο ντέρμπι της Super League 2.

Το κυρίως πιάτο της Super League 2 διεξήχθη την Κυριακήτο μεσημέρι τόσο στο Β' όσο και στον Α' όμιλο. Τα Χανιά στον δεύτερο όμιλο όμιλο συνέχισαν την προέλαση τους, κέρδισαν 2-0 το Αιγάλεω και παραμένουν στην πρώτη θέση ενώ στον πρώτο όμιλο ο Μακεδονικός νίκησε και τον Απόλλωνα Πόντου με 3-1 και παραμένει στο κυνήγι Λεβαδειακού και ΑΕΛ που θα κοντραριστούν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο σπουδαίο ντέρμπι της Super League 2.

Τριάρα ο Μακεδονικός

Ο Μακεδονικό πήρε μια ακόμη νίκη, επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Πόντου και παραμένει στην πρώτη πεντάδα και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1' με τον Τσιλιγγίρη να βρίσκει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 59' με τον Αμπουντού στο 59', αλλά ο Μακεδονικός απάντησε σχετικά γρήγορα παίρνοντας ξανά κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Τσουκάνη στο 66'. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακεδονικός βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Μπιανκόνι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Περντρέου, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Αγκουάντο, Μουμίν, Αλμπάνης, Αμπουντού, Μπλανκ Καζάου, Ντε Τόμας.

Εύκολα η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει πάρει τα πάνω της στο τελευταίο διάστημα και επικράτησε 2-0 τη Νίκη Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν μόλις στο 2' με σουτ του Μόραρ με την Αναγέννηση να απαντάει στο 33' όταν ο Γκαραβέλης απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Κονίλιο με την μπάλα να σταματάει στη συνέχεια στο δοκάρι. Η Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε το σκορ με σουτ του Σταμόπουλου στο 73' ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βερνάρδος έγραψε το τελικό 2-0.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοζορώνης (90+2′ Παπαδάκος), Κοκκίνης (85′ Κορέλας), Ξύδας (69′ Βερνάρδος), Μπούζας, Κονίλιο (90+2′ Ζάγγος).

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λίταινας (63′ Γαβριηλίδης), Ριμπέιρο (46′ Μιράντα), Κρητικός (69′ Πολίτης), Μοράρ (69′ Τζιώρας).

Νίκη επιστροφής στην κορυφή για τα Χανιά

Τα Χανιά υποδέχτηκαν το Αιγάλω, επικράτησαν με 2-0, και επέστρεψαν στην κορυφή του ομίλου τους έχοντας 22 βαθμούς αντί 20 της Athens Kallithea. Η νίκη και το τρίποντο ήρθαν στο δεύτερο μέρος με τον Μάναλη στο 60' να ανοίγει το σκορ και στο 86' ο Τσέλιος ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

ΧΑΝΙΑ (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίκολιτς, Σιλά, Λεμονής, Ντίαζ, Τσέλιος, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μάναλης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Τζουγκάνοβιτς): Τσιμόπουλος, Βάρκας, Ζιούλης, Θεολόγου, Ευαγγέλου, Μπλάκσον, Ναζίμ, Κωνσταντακόπουλος, Κολλάς, Καμαρά, Τάμπας.

Ο Διαγόρας πήρε το βαθμό στην Πάτρα στο 90+8'

Στην Πάτρα το ματς κρίθηκε στο 90+8' με τον Μανιά να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Διαγόρα και να δίνει στην ομάδα του τον βαθμό. Ένα τέρμα που ήρθε ως απάντηση στο γκολ του Αποστολόπουλο στο 66'.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τάτσης): Κολοβούρης, Μούλντερ (42′ Ντε Ολιβέιρα), Μπάρετ, Λιοφα΄γος, Καραγιάννης, Νάστος, Γρηγορόπουλος (74′ Τόσκα), Ν. Μασούρας (90′ Μαρτίνεζ), Αποστολόπουλος (74′ Κυρσανίδης), Χριστόπουλος (90′ Ιατρούδης), Πατρινός.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Γράφας): Σηφάκης (60′ λ.τ Αυγερινός), Τσάβος (78′ Αρίας), Μανωλάκης, Δημητρίου, Ιγκνιάτοβιτς (84′ Λούκιτς), Α. Μασούρας (46′ Μουντές), Τσιαντούλας, Πάρντο, Αντεσίνα (84′ Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς.

Όλα μηδέν στην Ηλιούπολη

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Ηλιούπολη και Γιούχτας έμειναν στο μηδέν, παίρνοντας από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι έμειναν στην 7η θέση έχοντας 11 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 6η με έναν περισσότερο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπάρο, Ράμος, Ντέντλερ, Ασίγκμπα, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπαστάκος, Βασιλούδης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Σουργιάς): Πρινιωτάκης. Γελαδαρης, Μάρτσι, Μπρους, Τζανης, Μπουτσακης, Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυρακης, Ροβιθης, Κωστανασιος.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

  • Ηρακλής - ΑΕΚ Β' 1-0 (17' Εμπό)
  • Αιολικός - Καμπανιακός 4-2 (9'-69' Νόμο, 18' Μανούσος, 67' Γιόκε/44' Γιουκούδης, 87' Μανιός)
  • Μακεδονικός - Απόλλων Πόντου 3-1 (1' Τσιλιγκίρης, 66' Τσουκάνης, 93' Μπιανκόνι/59' Αμπούντου)
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου 2-0 (73' Σταματόπουλος, 76' Βερνάρδος)
  • 27/11 Λεβαδειακός - ΑΕΛ
  • Ρεπό: Κοζάνη, ΠΑΟΚ Β'

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

  • Ιωνικός - Παναθηναϊκός Β' 2-0 (48' Ντε Βινσέντι, 53' Κάνσολα)
  • Athens Kallithea - Τηλυκράτης 3-0 (40'-85' Κυνηγόπουλος, 45' Λουκίνας)
  • Χανιά - Αιγάλεω 2-0 (60' Μάναλης, 86' Τσέλιος)
  • Παναχαϊκή - Διαγόρας 1-1 (65' Αποστολόπουλος, 90+7' Μανιάς)
  • Ηλιούπολη - Γιούχτας 0-0
  • 26/11 Ολυμπιακός Β' Καλαμάτα

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ