SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πολύ σκληρή για να "πεθάνει" η ΑΕΚ Β', 2-2 κόντρα στην Ιεράπετρα, η Κηφισιά νίκησε την Καλλιθέα

SUPERLEAGUE-2 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ Β' αν και βρέθηκε να χάνει 2-1 από την Ιεράπετρα αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να "πεθάνει" και ισοφάρισε στο 82' και έμεινε αήττητη για όγδοο σερί ματς. Η Κηφισιά νίκησε την Καλλιθέα με 1-0 στο σπουδαιότερο ματς της 9ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ Β δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Ζάκυνθο αλλά απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να "πεθάνει" καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την Ιεράπετρα έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 82' και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη αν δεν στεκόταν άτυχη.

Σε ένα σπουδαίο ματς για την 9η αγωνική η Κηφισιά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Κηφισιάς με 1-0 ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στην Επισκοπή και το Αιγάλεω. Η Καλαμάτα έριξε πέντε γκολ στη Ζάκυνθο και η Ρόδος κέρδισε 1-0 τον Ηρόδοτο ενώ ισόπαλα χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν τα ματς Καραϊσκάκης - Διαγόρας, Εργοτέλης - Αστέρας Βλαχιώτη.

Ωραίο ματς στο Αιγάλεω, άτυχη η ΑΕΚ στο τέλος

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 9' με τον Χριστόπουλο να πλασάρει μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη όμως μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 25' με σουτ του Αντερέγκεν μέσα από την περιοχή και να φτάσει στην ανατροπή στο 42' με κεφαλιά του Τοριμπό. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος κλείστηκαν στην άμυνα τους ενώ από 66' έπαιζαν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Μπλάνκο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πιέσει, να ανεβάσει την πίεση της και να φτιάξει πολλές ευκαιρίες. Στο 82' ο Γιούσης μετά από ωραία επίθεση των παικτών της ΑΕΚ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Ιατρούδη και επέμβαση του Καραγκιόζη.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης, Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γεροδήμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Ντε Λορέντζι, Τορίμπιο, Μεσσιδόρο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Μπλάνκο, Αντερέγκεν.

Η Κηφισιά κέρδισε την Καλλιθέα 1-0, στην τρίτη θέση η Καλαμάτα

Σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής η Κηφισιά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Καλλιθέα επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Οικονομίδη με σουτ μέσα από την περιοχή και συγκεκριμένα στο 32' της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι και είχαν τεράστια ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με δοκάρι του Μουνιέ από το ύψος του πέναλτι.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Γκότοβος, Αρτυματάς, Παπασάββας, Οικονομίδης, Πρίτσας, Παυλάκης, Φερέιρα (46' Καλέργης), Τετέι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Κοντοχρίστος, Ρόσι, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Μουνιέ, Κονέ, Ποζατζίδης.

Η Καλαμάτα είχε εύκολο έργο κόντρα στη Ζάκυνθο, επικράτησε με 5-0 με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 έγινε από τον Λουκίνα στο 24' με τον Αναστασόπουλο να σκοράρει το 2-0 στο 50'. Ο Παυλίδης έκανε το 3-0 στο 55' και το 4-0 διαμορφώθηκε στο 69' από τον Χέμπερτ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μαρκόβσκι στο 90+2'.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο (46′ Παπατόλιος), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Ματέους, Παυλίδης, Κόκκορης, Φελίπε, Λουκίνας

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Νόλης): Πατσιογιώργος, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Κολεύρης, Κούνια, Σολ, Εντουάρντο, Σούρμπης, Κοναγκάγια, Ντάσης, Τελλέν.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2:

Β' Όμιλος

  1. Λεβαδειακός 20 (8 αγώνες)
  2. ΑΕΚ Β' 18 (8 αγώνες)
  3. Καλαμάτα 15 (7 αγώνες)
  4. Ρόδος 15 (8 αγώνες)
  5. Αιγάλεω 14 (8 αγώνες)
  6. Κηφισιά 13 (8 αγώνες)
  7. Χανιά 11 (9 αγώνες)
  8. Εργοτέλης 11 (8 αγώνες)
  9. Παναθηναϊκός 10 (8 αγώνες)
  10. ΟΦ Ιεράπετρας 8 (9 αγώνες)
  11. Καραϊσκάκης 9 (8 αγώνες)
  12. Καλλιθέα 9 (5 αγώνες)
  13. Διαγόρας 9 (9 αγώνες)
  14. Αστέρας Βλαχιώτη 6 (7 αγώνες)
  15. Επισκοπή 5 (8 αγώνες)
  16. Ηρόδοτος 5 (8 αγώνες)
  17. Ζάκυνθος 1 ( 7 αγώνες)


TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ATHENS KALLITHEA ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ