SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ, ισόπαλος ο Λεβαδειακός στη Ρόδο

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Απόλλωνα
Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Απόλλωνα INTIME

Η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς επικράτησε με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ο Διαγόρας σταμάτησε τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Super League 2, η οποία περιλάμβανε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΛ στην πρώτη της αναμέτρηση στο νέο πρωτάθλημα πήρε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ. Αρχικά πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Όγκμποε στο 17ο λεπτό, ενώ στο 87' ο Γλύνος σφράγισε τον θρίαμβο για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη.

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος για δεύτερο σερί παιχνίδι, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Κουντουριώτη στο 2ο λεπτό, με τον "Γηραιό" να ισοφαρίζει με τον Παπαστεριανό στο 52ο λεπτό. Στα άλλα ματς, ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε το πρώτο του τρίποντο, καθώς νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου με 2-0, ενώ ο Θεσπρωτός νίκησε τον Πιερικό με 1-0.

Στον δεύτερο όμιλο, ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Το αποτέλεσμα κρίθηκε σε τρία λεπτά. Αρχικά ο Κουϊρουκίδης έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με τους Βοιτωούς να ισοφαρίζουν με τον Νίκα στο 50ο λεπτό.

Στα δύο ντέρμπι της Κρήτης, ο Ερογτέλης νίκησε την Επισκοπή με 1-0χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούατενγκ στο 34ο λεπτό, ενώ τα Χανιά έμειναν στο 0-0 με τον Ηρόδοτο. Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι του Αστέρα Βλαχιώτη με τη Ρόδο.

Μετά από την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, η Βέροια είναι πρώτη στον πρώτο όμιλο έχοντας τέσσερις βαθμούς, ενώ στον δεύτερο μόνο η Κηφισιά και η ΑΕΚ Β', έκαναν το δύο στα δύο. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες Β' δεν προβιβάζονται ούτε υποβιβάζονται.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ