SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πέρασε από τις Σέρρες ο ΠΑΟΚ Β', νίκες για Βέροια και ΑΕΛ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Πανσερραϊκού | 16 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Πανσερραϊκού | 16 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' κέρδισε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με 2-1 ενώ Βέροια και ΑΕΛ συνέχισαν με νίκες κόντρα σε Νίκη Βόλου και Απόλλων Λάρισας αντίστοιχα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β' που μετά τον Ολυμπιακό κέρδισε εκτός έδρας και τον Πανσερραϊκό με 2-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2. Με νίκες συνέχισαν Βέροια και ΑΕΛ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας επικράτησε δύσκολα της ομάδας του Βόλου ενώ οι "βυσσινί" πήραν το ντέρμπι της Λάρισας νικώντας τον Απόλλωνα.

Εύκολα στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Β' αν και δυσκολεύτηκε στις Σέρρες, πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 2-1 του Πανσερραϊκού. Στο 26' ο Τσαούσης έβγαλε σέντρα και ο Παναγιώτου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 71', με γκολ του Έππα. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη καθώς στο 82', ο Σαλαμούρας βρήκε τον Σμυρλή και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον Καβουσάκη για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-2.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πϊντο, Καραμπέρης, Μαρκιόνι, Κόντι, Μέσι, Παπαβασιλείου, Κανίς

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπουργάνης Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης Γρόσδης (46′ Σαλαμούρας), Τσαούσης, Φασίδης (61′ Σμυρλής), Πανίδης (46′ Γαϊτανίδης).

Συνεχίζει νικηφόρα η Βέροια

Η Βέροια συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της καθώς πήρε το έβδομο διαδοχικό τρίποντο και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Ο Γιακουμάκης ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ κι έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά, Πασάς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Κάσσος, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Ροχάνο (46′ Κουσκουνάς), Βλαχομήτρος.

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ

Στην Λάρισα η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας επικρατώντας με 2-0 και παρέμεινε στη 2η θέση του Βορείου ομίλου, έξι βαθμούς πίσω από τη Βέροια. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Όγκμποε, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του με διαφορά τριών λεπτών, στο 61' και στο 64'.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος, Καλούσης, Τιμπουέ, Ζιάκας, Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Σταματής.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Γιάκος, Κολομπίνο, Όγκμποε, Νικολιάς, Ακούνια.

Τεσσάρα ο Ηρακλής επί του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ηρακλής ήταν επιβλητικός στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου επικρατώντας με 4-0. Ο Τόμας άνοιξε το σκορ στο 27' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα. Ο Τότσκα στο 64’ και ο Πήλιος στο 71' ανέβασαν το δείχτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Άλεξιτς με κεφαλιά στο 88'.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Κωστούλας, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα, Μπαστακός, Τόμας, Κάκκο.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Κόκας, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Μανγκά, Ντιαμπί, Παπακώστας, Σιαφά, Σκοπελίτης, Βερνάρδος.

Τρίποντο στο 45+7 η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας χρειάστηκε 45+7 λεπτά στο πρώτο μέρος για να πετύχει γκολ κόντρα στην Καβάλα και να πάρει το τρίποντο και να μείνει έτσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το τέρμα που εν τέλει έκρινε και το ματς πέτυχε ο Λαρρέα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Λαρρέα, Κοτσώνης, Κουτρομάνος, Μπάλλας, Δημούτσος, Βιδάλ, Μπαντιμπανγκά, Γκίνη, Μπιανκόνι.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Αρμάλας, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Καραγιάννης, Αμούρ, Έμπερτ, Οκάν, Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Διπλό για Θεσπρωτό, πήρε βαθμό ο Αλμωπός

Στην Κατερίνη ο Θεσπρωτός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 του γηπεδούχου Πιερικού με γκολ του Στεργίου στο 48', του Ντι Αλέσιο στο 71' και του Ρομέρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Μηλιώτης (48′ Ζαφειράκης), Γιαλαμίδης, Σουντάρ (48′ Ίτσιος), Τόσκα, Κανούλας, Παπαδόπουλος (69′ Μπουόλι), Ντίνας.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Γώγος, Στεργίου (78′ Λύγκας), Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης, Ρομέρο, Μπονίγια, Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Τέλος ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στον Απόλλων Πόντου και τον Αλμωπό Αριδαίας με τους φιλοξενούμενους να βάζουν τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 45+2' με τον Αμαραντίδη να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Ρόβας στο 87' νίκησε τον Πίτκα και ισοφάρισε.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουμαντσοκό, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου, Λουφάκης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης, Ζαχαρός, Κέρθι (46′ Γιουκούδης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Ρόβας, Σέχου, Κολλαράς, Αδαμίδης (46′ Παρασκευάς).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑ ΑΕΛ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ