SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πεντάρα η Καλλιθέα, ισοπαλίες στην Κρήτη

Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη
Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη EUROKINISSI

Η Καλλιθέα επικράτησε 5-1 του Αστέρα Βλαχιώτη και μείωσε στο -5 από την κορυφή του B' ομίλου. Ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια Ηρόδοτος - Καραϊσκάκης (0-0) και ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας (2-2).

Η Καλλιθέα επικράτησε 5-1 του Αστέρα Βλαχιώτη για την 32η αγωνιστική του B' ομίλου της Super League 2. Έτσι μείωσε εκ νέου στο -5 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Ο Αστέρας είναι στην 11η θέση στους 32 πόντους στο +1 από τις επικίνδυνη ζώνη.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Κυνηγόπουλος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μάλτσι διπλασίασε τα τέρματα της Καλλιθέας. Στο 40' ο Τσιντώνης έκανε το 3-0. Στο 62ο λεπτό ο Κυνηγόπουλος πέτυχε το δεύτερο του γκολ, με τον Μπάτροβιτς να μειώνει στο 70ο λεπτό. Ο Χασανμπέγκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρώσση, Μπουλούλης, Κύργιας, Τσιντώνης, Βασιλούδης, Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Χατζηδίμπας, Μάλτσι, Μουνιέ.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε (19′ λ.τ Μπάτροβιτς), Αναστασόπουλος, Γκρατσόφ, Σοκολάροφ, Λεωνιδόπουλος, Φουρλάνος, Φερέιρα, Σιντορένκο, Μπούτνικ.

ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας 2-2

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον Διαγόρα. Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, αν και οι δύο είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στην 12η θέση με 32 πόντους ο Διαγόρας στο +2 ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι Κρητικοί πέτυχαν δύο γκολ με τον Καλλιτσουνάκη στο 6' καιι με τον Χιμένες στο 17'. Ο Μπαστιάνος μείωσε στο 32' με πέναλτι, ενώ ο Καβαλιέρι ισοφάρισε στο 72'.

ΟΦ Ιεράπετρας: Σότο, Μούλερ, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Λεμονής, Καλλιτσουνάκης (71′ Καραμπέτσος), Νεκούλ, Κάρδαρης (46′ Ψάνης), Χιμένεθ, Αντερέγκεν.

Διαγόρας: Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης (74′ Μπούμπας), Ρουγκάλας, Γιώργου, Τοπάλ, Παραστατίδης, Τσιαντούλας (79′ Σάιμπερτ), Σινγκ (57′ Μπλάνκο), Μπαστιάνος, Λαμπίρης.

Ηρόδοτος - Καραϊσκάκης 0-0

Την μάχη της παραμονής δίνουν και ο Ηρόδοτος με τον Καραϊσκάκη, με τη μεταξύ τους μονομαχία να λήγει 0-0. Έτσι, η ομάδα της Άρτας βρίσκεται στην 15η θέση με 29 πόντους, ενώ στο +2 είναι η ομάδα της Αλικαρνασσού.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Γκόμεζ, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Αργκιλέσι (70′ Κίσσας), Βρεττός, Μπαρμπόσα, Ποζατζίδης, Κάπελ (62′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Νταλακούρας, Κλιγγόπουλος, Βαφειάδης (55′ Γαλεάδης), Κορέλας (55′ Χελοβάνι), Ντοναλντόνι.

Τα αποτελέσματα του β' ομίλου

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ATHENS KALLITHEA ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ