SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Δ.Σ της Super League 2 αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος με 11 ψήφους υπέρ και 4 κατά. Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεύτερος ο Απόλλων Σμύρνης.

Οριστική διακοπή στη Super League 2. Αυτή ήταν η απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/6).

H διακοπή πέρασε με 11 ψήφους υπέρ και 4 κατά (από τους Λεβαδειακό, Χανιά και ΑΕ Καραϊσκάκη, Απόλλων Λάρισας). Η πρώτη πρόταση έγινε από το Λεβαδειακό, ο οποίος πρότεινε να γίνουν οι δυο τελευταίες εναπομείνασες αγωνιστικές και ένας γύρος (πέντε ματς) playoffs χωρίς playouts.

Η δεύτερη πρόταση ήταν από την ΑΕ Καραϊσκάκης και ήταν ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (χωρίς τη διεξαγωγή των δυο αγωνιστικών που απομένουν) και διεξαγωγή ενός γύρου (πέντε ματς) playoffs χωρίς playouts. Καμία από αυτές τις δυο δεν πέρασε τα 3/4 των ψήφων το Δ.Σ, από το οποίο απουσίασαν η Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα.

Το δεύτερο θέμα του Δ.Σ ήταν η επικύρωση της βαθμολογίας. Έτσι πρωταθλητής μετά την επικύρωση της βαθμολογίας αναδεικνύεται ο ΠΑΣ Γιάννινα (πρώτος στη βαθμολογία) και δεύτερος ο Απόλλων Σμύρνης (δεύτερος στη βαθμολογία). Η εξέλιξη αυτή θα πρέπει πλέον να εγκριθεί και από την ΕΠΟ για να ισχύσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ