SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ορίστηκε εκ νέου το Νίκη - ΑΕΛ από το σημείο που διακόπηκε

Super League 2: Ορίστηκε εκ νέου το Νίκη - ΑΕΛ από το σημείο που διακόπηκε
Στιγμιότυπο από αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και Νίκης Βόλου EUROKINISSI

Η Super League 2 ανακοίνωσε τον επανορισμό του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ στις 20 Ιουνίου. Το παιχνίδια θα συνεχιστεί από το 50ο λεπτό, το χρονικό σημείο που είχε διακοπεί το ματς με το σκορ στο 2-1 υπέρ των βυσσινί.

Η Νίκη Βόλου δικαιώθηκε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΛ με αποτέλεσμα η Super League 2 να ανακοινώνει τον επανορισμό του αγώνα των δύο ομάδων.

Αυτός θα συνεχιστεί στις 20 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου (και όχι στο Πανθεσσαλικό που είχε αρχικά διεξαχθεί και σημειώθηκαν τα επεισόδια) από το 50ο λεπτό με το σκορ στο 2-1 υπέρ των βυσσινί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2: "Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της υπ’αρ. 52/2023 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, την Τρίτη 20.06.2023 και ώρα 17:00 και από το λεπτό στο οποίο διεκόπη (50’ λεπτό με σκορ 1-2 υπερ της φιλοξενούμενης ομάδας) επανορίζεται ο αγώνας του Α΄Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου – ΠΑΕ ΑΕΛ, για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022 – 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΛ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ