SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Οριστικά με 32 ομάδες και δύο ομίλους το πρωτάθλημα

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ασπρόπυργο
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ασπρόπυργο EUROKINISSI SPORTS

Η FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν επιτρέπονται οι μεταγραφές στους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ μετά από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και έτσι η Super League 2 θα διεξαχθεί οριστικά με 32 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Με 32 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους θα διεξαχθεί οριστικά η Super League 2 αφού η FIFA άναψε κόκκινο στο αίτημα που είχε καταθέσει η ΕΠΟ για κατ' εξαίρεση δυνατότητα μεταγραφών τριών ομάδων.

Συγκεκριμένα, Καβάλα, Ασπρόπυργος και Δόξα Δράμας μέσω της ΕΠΟ είχαν καταθέσει αίτημα για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές από τη στιγμή που δεν διαθέτουν το ελάχιστο όριο των εννέα επαγγελματικών δελτίων. Να σημειωθεί βέβαια πως το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τη Ζάκυνθο.

Η FIFA άναψε κόκκινο φως στο συγκεκριμένο αίτημα αφού όπως τονίζει η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει και δεν μπορεί να υπάρξει εξαίρεση για τους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ μετά τη λήξη της.

Έτσι, οι τρεις σύλλογοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ' Εθνική, κάτι που έχει πράξει ήδη η Δόξα Δράμας.

Υπενθυμίζουμε πως αναμένεται να δοθεί μια ακόμα παράταση στη σέντρα της Super League 2, καθώς οι ομάδες που επηρεάζονται από τη διαμάχη της ΑΕΛ με την ΕΠΟ, άσκησαν έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΒΑΛΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ