SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Πιερικός νίκησε την πρωτοπόρο Βέροια, ισόπαλο 3-3 το Ξάνθη - Ηρακλής

Οι παίκτες του Πιερικού πανηγυρίζουν κόντρα στην Καβάλα
Οι παίκτες του Πιερικού πανηγυρίζουν κόντρα στην Καβάλα INTIME

Ο Πιερικός επικράτησε 2-1 της πρωτοπόρου Βέροιας για την 31η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Ισόπαλο 3-3 έληξε το Ξάνθη - Ηρακλής. Υποβιβάσθηκαν τα Τρίκαλα.

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Πιερικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Βέροιας για την 31η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Έτσι, η ομάδα της Κατερίνης ανέβηκε στην 12η θέση με 30 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έμεινε στην κορυφή με 68 πόντους στο +6 από την ΑΕΛ, η οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (14/4) τη Νίκη Βόλου.

Στο 23ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γαβριηλίδη. Οι γηπεδούχοι στο 33ο λεπτό είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Κάνουλα, του οποίου η προσπάθεια κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54' ο Πιερικός έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Σκόρερ ήταν ο Κανούλας, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά. Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με τον Δερμιτζόγλου στο 77'.

Πιερικός: Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος, Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Εμπουελέ, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Κανούλας.

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά, Γιακουμάκης, Καπνίδης.

Ξάνθη - Ηρακλής 3-3

Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ηρακλή, το οποίο έληξε 3-3. Στην 4η θέση με 49 πόντους είναι οι Ακρίτες, ενώ ο 6ος είναι ο Γηραιός με 41 πόντους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ τον Γκόμες (11') και Διαμαντόπουλου (25'). Ο Ηρακλής όμως μπόρεσε να φέρει τούμπα το παιχνίδι με τους Σίλβα (49'), Πήλιο (53') και Γιουμπιτάνα (76'). Τελικά στο 90+6' ο Διαμαντόπουλος έδωσε στους Ακρίτες τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Κρητικός, Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος, Δημητριάδης, Τσέλιος, Αλί Μπάμπα, Γκόμεζ.

Ηρακλής: Γρηγοριάδης, Μανωλάκης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Παπαδόπουλος, Νταμιάν Σίλβα, Πήλιος, Γιουμπιτάνα, Τόμας, Άλεξιτς.

Ολυμπιακός Βόλου - Τρίκαλα 2-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τη μάχη του για την παραμονή στη Super League 2 και επικράτησε 2-0 των Τρικάλων που παρέμειναν στην τελευταία θέση με 21 πόντους και πλέον υποβιβάσθηκαν και μαθηματικά. Οι Βολιώτες είναι 16οι με 24 πόντους.

Στο 63ο λεπτό ο Ξύδας έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κότος στο 63ο λεπτό.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Γραικός, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί, Ξύδας, Σιαφά, Κουντουριώτης, Βερνάρδος.

Τρίκαλα: Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου 2-1

Η Αναγέννηση επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Πόντου με ανατροπή. Ο Βανκεβάι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 28'. Ωστόσο, στο 59' ο Μιγκέλ και στο 66' ο Αθανασιάδης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στην βαθμολογία, η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι στην 5η θέση με 47 πόντους, ενώ στους 33 πόντους στην 11η θέση έμεινε ο Απόλλωνας Πόντου.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Καρρίκι, Γκουγκούδης, Λαγός, Μπάλλας, Καρανίκας, Γκίνη, Μπιανκόνι, Αθανασιάδης.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Ρούνεϊ, Ενομό, Νασέρ, Παπαϊωάννου, Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελλέ.

Θεσπρωτός - Πανσερραϊκός 3-0

Ο Θεσπρωτός επικράτησε εύκολα του Πανσερραϊκού 3-0, με την ομάδα των Σερρών να εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι 15η με 26 πόντους.

Ο Πατσέκο άνοιξε το σκορ στο 4', ενώ στο 25' ο Κανίς δεν κατάφερε να πετύχει γκολ σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 30' ο Σαραντίδης έκανε το 2-0, με τους φιλοξενουμένους να μένουν με δέκα παίκτες στο 45', λόγω αποβολής του Καρασαλίδη.

Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Θεσπρωτός έχασε πέναλτι με τον Σαραντίδη, ο οποίος στο 50' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Θεσπρωτός: Παππάς, Γκαντσιέρ, Βαλιέντε, Βασιλάκης, Κωνσταντίνου, Ζιώγας, Πούφλης, Ραμίρες, Πατσέκο, Σαραντίδης, Γεωργούσης.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Πίντο, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Έππας, Κρητικός, Ντανελιάν, Καραμπερης, Μέσι, Κανίς, Ντίαζ

Αλμωπός - Απόλλων Λάρισας 2-2

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία, με την αναμέτρηση μεταξύ του Αλμωπού και του Απόλλωνα Λάρισας να λήγει 2-2. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 29 πόντους, είναι στην 13η θέση και δεν απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Καραμόκο άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, με τον Ρόβα να ισοφαρίζει στο 48' με εκτέλεση πέναλτι. Στο 67' ο Γιουκούδης έκανε το 2-1 για τον Αλμωπό, με τον Σταματή να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 90+2'.

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Σέχου, Γιαλαμούδης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Απόλλων Λάρισας: Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος, Σκούπρα, Βίγια, Τιμπουέ, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ ΞΑΝΘΗ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ