SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο ΠΑΟΚ Β' επέστρεψε στις νίκες, η Ηλιούπολη κράτησε χαμηλά τον Παναθηναϊκό Β'

Super League 2: Ο ΠΑΟΚ Β' επέστρεψε στις νίκες, η Ηλιούπολη κράτησε χαμηλά τον Παναθηναϊκό Β'
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε από την Κοζάνη επικρατώντας 1-0 και την έπιασε στον βαθμολογικό πίνακα. Η Ηλιούπολη νίκησε τον Παναθηναϊκό Β' στη Λιβαδειά και τον κράτησε χαμηλά.

Ο ΠΑΟΚ Β' λύγισε την Κοζανή στην έδρα της σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League 2 και επέστρεψε στις νίκες. Το χρυσό γκολ για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου πέτυχε ο Γκούμας στο 82ο λεπτό.

Η ομάδα του Αλεξιάδη είχε την ευκαιρία για να σκοράρει και νωρίτερα στο παιχνίδι, αλλά το διαγώνιο σουτ του Βρακά σταμάησε στο δοκάρι.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Αναστασόπουλος, Τσιμπούκας (87′ Ποζατζίδης), Σουλιώτης, Ψάλτης (64′ Καραγιάννης), Σιατραβάνης (87′ Ασλαμπάλογλου), Γραμμένος, Νάτσος, Καλλέργης (78′ Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Γιαξής, Παντεκίδης, Νινούα (78′ Σπυράκος), Ρουμιάντσεβ (64′ Γρόσδης), Δαρέλας, Ρικάρντο (64′ Τασιούρας), Βρακάς (78′ Γκούμας), Πανίδης (69′ Γκιτέρσος).΄

Η Ηλιούπολη λύγισε τον Παναθηναϊκό Β'

Ο Παναθηναϊκός Β' υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα στη Super League 2, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε από την Ηλιούπολη στη Λιβαδειά με 2-0.

Για τον "Ήλιο", που είχε στον πάγκο του υπηρεσιακό τεχνικό μετά την παραίτηση του Νίκου Παντέλη, τα γκολ πέτυχαν ο Μάντιτς στο 31' και ο Φριμπόνγκ στο 90'.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Νταμπίζας, Λαμψίας.

Ηλιούπολη (Κωτσοβός): Περιστερίδης, Ασίγκμπα, Βασιλούδης, Κρέτσι, Άντο, Γκοτσούλιας, Μάντιτς, Τοπάλ, Μπουσάι, Φουρλάνος, Τσαφταρίδης.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ