SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Πανσερραϊκός λύγισε τον ΠΑΟΚ Β' στο 90+2', ήττα στη Λάρισα για τον Παναθηναϊκό Β'

Super League 2: Ο Πανσερραϊκός λύγισε τον ΠΑΟΚ Β' στο 90+2', ήττα στη Λάρισα για τον Παναθηναϊκό Β'
INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός βρήκε τη λύση στο 90+2' με τον Φώτη Παντεκίδη και επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Β', σημειώνοντας την ένατη διαδοχική νίκη του. Σημαντικό τρίποντο και για τον Ηρακλή Λάρισας που επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β'.

Ο Πανσερραϊκός πέρασε και από τη Νέα Ευκαρπία, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' 1-0 για τη 13η αγωνιστική της Super League 2, και πέτυχε την ένατη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και σπατάλησε αρκετές φάσεις μέχρι να φτάσει στο γκολ με τον Φώτη Παντεκίδη στο 90+2'.

Η καλύτερη στιγμή στο 66ο λεπτό για τον Πανσερραϊκό ήταν στο 66', όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μούργου, ο Παπάζογλου έπιασε μια κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά μπλόκαρε ο Μπαλωμένος, με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

ΠΑΟΚ Β': Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85′ Κουλούρης), Γρόσδης (62′ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85′ Γιαξής), Γκορντεζιάν (76′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Ζέρης (90+5′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (75′ Σοφιανός), Στίνα (90+5′ Στίνα), Κανίς (62′ Μπαΐροβιτς), Μούργος (90+5′ Στάικος), Κατσαντώνης.

Πολύτιμο τρίποντο για τον Ηρακλή Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας πέτυχε τεράστια νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League 2, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού Β' 1-0.

Ο χρυσός σκόρερ των Θεσσαλών ήταν ο Κάσας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60ο λεπτό. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Παναθηναϊκός Β' άγγιξε το γκολ, ωστόσο η προσπάθεια του Προδρομίτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ηρακλής Λάρισας: Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας, Λούκας Γκαρσία, Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τασιούλης, Καμπέρης

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Ταβάρες, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Αγκοστίνιο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Α' όμιλο

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

  • ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός 0-1
  • Ηρακλής Λάρισας - Παναθηναϊκός Β' 1-0

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια
  • Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ
  • Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός Αριδαίας
  • Νίκη Βόλου - Ηρακλής
  • Διαγόρας - Μακεδονικός

Ρεπό: Θεσπρωτός

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ