SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' πέρασε από την Ηλιούπολη και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, διπλό η ΑΕΚ Β' στην Κοζάνη

Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' πέρασε από την Ηλιούπολη και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, διπλό η ΑΕΚ Β' στην Κοζάνη
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' πέρασε από την Ηλιούπολη επικρατώντας με 3-1 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Η ΑΕΚ Β' νίκησε 1-0 την Κοζάνη εκτός έδρας με τον Τζούντα Γκαρσία να χρίζεται σκόρερ, ενώ ο Αιολικός νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Παναθηναϊκός Β' πήρε μια νίκη ανάσα στον Β' όμιλο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, καθώς επικράτησε 3-1 της Ηλιούπολης εκτός έδρας.

Οι πράσινοι μπήκαν από νωρίς δυνατά στο ματς και σκόραραν με τον Φουρτάδο στο έκτο λεπτό. Η Ηλιούπολη απάντησε λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Παντελίδη στο 39ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι βρήκαν τα γκολ που έψαχναν με τον Μπιλάλ στο 59' και τον Ταβάρες στο 86'. Ο Παναθηναϊκός Β' έφτασε τους 17 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ενώ η Ηλιούπολη έμεινε στους 32.

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος (70′ Κρέτσι), Ράμος (60′ Μπαρμπάρο), Ασίγκμπα, Γιάννου, Γκοτσούλιας, Παντελίδης (70′ Κόστα), Τοπάλ (70′ Τσαφταρίδης), Φουρλάνος, Λατίνοβιτς (31′ Μάντιτς), Ντέτλερ.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (56′ Ταβάρες), Σαρδέλης (76′ Καραμπάς), Λάμψιας (70′ λ.τ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (60′ Συμεωνίδης), Μπιλάλ (60′ Νταμπίζας).

Η ΑΕΚ Β' απέδρασε από την Κοζάνη

Η ΑΕΚ Β' πήρε ένα πολύτιμο διπλό στη μάχη που δίνει για να πλασαριστεί στα playoffs, καθώς επικράτησε 1-0 της Κοζάνης.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Νίκου Κούστα πέτυχε ο Τζούντα Γκαρσία στο 18ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 51ο λεπτό, ωστόσο η προσπάθεια του Μαξίμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Σιατραβάνης, Μάγκανιτς, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Φοφανά, Παυλίδης, Κάτσικας, Ρουκουνάκης, Λαμαράνα, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Τζούντα Γκαρσία, Θεοδωρίδης.

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Αιολικός που επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Πόντου. Ο Ενομό πέτυχε δύο γκολ στο 16' και το 36', ο Τζιαλόσι μείωσε στο 40' και ο Ζάκαρη στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Κοζάνη - ΑΕΚ Β' 0-1
  • Αιολικός - Απόλλων Πόντου 3-1
  • 15:00 Λεβαδειακός - Αναγέννηση Καρδίτσας
  • 15:00 Μακεδονικός - Νίκη Βόλου
  • 19/02 15:00 Ηρακλής - Καμπανιακός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

  • Παναχαϊκή - Τηλυκράτης 2-1
  • Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός Β' 1-3
  • 18/02 15:00 Διαγόρας - Καλαμάτα
  • 18/02 15:00 Χανιά - Γιούχτας
  • 18/02 15:00 Athens Kallithea - Ιωνιός
  • 19/02 16:00 Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ