SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε 3-0 τα Χανιά, ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β' εκτός έδρας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στα Χανιά
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στα Χανιά EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' με δύο γκολ του Κεϊτά επικράτησε 3-0 των Χανιών που όμως παρέμειναν στην κορυφή του Β' ομίλου ενώ ο Λεβαδειακός κέρδισε 3-1 τον ΠΑΟΚ Β' και παρεμένει στην πρώτη θέση του Α' ομίλου.

Το 3-0 του Ολυμπιακού Β' επί των Χανίων με πρωταγωνιστή τον Κεϊτά που πέτυχε δύο τέρματα και η επικράτηση του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ Β' εκτός έδρας ήταν τα αποτελέσματα που σημάδεψαν τα παιχνίδια της Κυριακής στη Super League 2.

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό Β' ενώ και η ΑΕΚ Β' συνέχισε νικηφόρα όπως και η ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στην Παναχαϊκή ενώ η Ηλιούπολη έκανε το δύο στα δύο με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο της.

Εύκολα με Κεϊτά ο Ολυμπιακός Β' τα Χανιά

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Ολυμπιακού οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχτηκαν τα Χανιά που βρίσκονται στην πρώτη θέση και επέστρεψαν στις νίκες με τον Κεϊτά μεγάλο πρωταγωνιστή. Καθώς με τα γκολ του στο 13' και το 49' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαπουντζής στο 69'.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους παρέμειναν στην πρώτη θέση καθώς το Σάββατο και η Athens Kallithea είχε γνωρίσει την ήττα.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Φαντιγκά (25′ λ.τ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεϊτά (59′ Κεραμίδας), Αργυρίου.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σιλά, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Κόλα (46′ Ελευθεριάδης), Μιούλερ (59′ Μανουσάκης), Μάναλης (73′ Μπουρσέλης).

Πήρε το ντέρμπι η Καλαμάτα και ανέβηκε στην 3η θέση

Η Καλαμάτα έστω και δύσκολα πήρε το ντέρμπι της Πάτρας επί της Παναχαϊκής και ανέβηκαν στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς, τρεις πίσω από τα Χανιά. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς χωρίς ακόμα να έχουν πάρει νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποιο γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι με τον Ακόστα στο 58' κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Καλαμάτα (Χάβος): Γιαννίκογλου, Μόζερ (46′ Ραπόσο), Βαλεριάνος, Αρίμπας, Δημόπουλος (85′ Μπαξεβάνος), Παπατόλιος, Άλβες (59′ Κατάλντι), Ακόστα, Τάτος (85′ Καραγκούνης), Πασάς, Μπαράλες (60′ Ρόβας).

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης (84′ Πετράκος), Λιοφάγος, Μπάρετ, Γκανσιέρ, Γρηγόπουλος (67′ Παραστατίδης), Μασούρας, Ντε Ολιβέιρα (84′ Μαρτίνες), Πατρινός (67′ Ιατρούδης), Χριστόπουλος (39′ Αλίμπε), Αποστολόπουλος.

Δύο στα δύο με Παπαδόπουλο

Το δύο στα δύο με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο έκανε η Ηλιούπολη η οποία επικράτησε του Αιγάλεω με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση με 17 βαθμού. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος, αρχικά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπαστακό στο 58', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παντελίδης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπουσάι, Ασίγκμπα (90+1′ Λατίνοβιτς), Γκοτσούλιας, Παντελίδης (87′ Κρέτσι), Μπαστακός (90+1′ Μάντιτς), Φρίμπονγκ (87′ Άντο), Ράμος, Βασιλούδης (70′ Τσαφταρίδης).

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Τσιμόπουλος, Πέτκοβιτς (66′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά (66′ Μπάλλας), Βάρκας (76′ Μπάμπης), Κωνσταντακόπουλος, Κολλάς (57′ Σταμένκοβιτς), Ραμίρεζ, Γκάβριτς (57′ Νταβιώτης).

ΣΚΟΡΕΡ: 29′ Ροβίθης σουτ, 31′ Λιποράσε κεφ. – 2′ πεν. Περέιρα, 44′ Γιακουμάκης σουτ

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Μπρους, Φαζός, Μπουτσάκης (59′ λ.τ Κωστανάσιος), Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Ροβίθης, Αλεξόπουλος.

Ιωνικός (Σίμος): Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασούλης, Κάνκολα, Ντε Βινσέντι, Γκοράνοφ, Περέιρα (61′ Ιγκλέσιας), Γκονσάλβες, Ζάχαβι, Οικονομίδης (61′ Ντάουντα), Γιακουμάκης.

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό Β'

Ο Παναθηναϊκός Β' υποδέχτηκε στη Λιβαδειά τον Τηλυκράτη Λευκάδας και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε εν τέλει να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο.

Οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόσκα πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο το
"τριφύλλι" ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και αφού αρχικά ισοφάρισε με τον Φουρτάδο στο 50', έκανε το 2-1 στο 69' με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος (89΄ Προδρομίτης), Μαρτίνης, Φουρτάδο (89΄Καραμπάς), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (77΄ Κυριόπουλος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Μαντσίνι), Μπιλάλ (61΄Λιούμης)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): Παρδάλος, Ανδρέου, Τακίδης, Μπελεβώνης, Τόσκα, Ρίζος, Σπανουδάκης (73΄ Κατσής), Περιστέρης, Ρίβας (58΄ Μπούμπας), Ντοναλντόνι, Νιφορόπουλος (64΄ Κωστόπουλος).

Ματσάρα στην Κρήτη με τέσσερα γκολ

Στην Κρήτη έγινε ένα πολύ ωραίο ματς ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Ιωνικό με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περέιρα αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς με τον Ροβίθη να ισοφαρίζει στο 29' και τον Λιποράσε δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-1. Ο Γακουμάκης ισοφάρισε για τους Νιακιώτες στο 44'.

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Μπρους, Φαζός, Μπουτσάκης (59′ λ.τ Κωστανάσιος), Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Ροβίθης (84′ Δασκαλάκης), Αλεξόπουλος.

Ιωνικός (Σίμος): Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασούλης (89′ Γκαρντάφσκι), Κάνκολα, Ντε Βινσέντι, Γκοράνοφ, Περέιρα (61′ Ιγκλέσιας), Γκονσάλβες, Ζάχαβι, Οικονομίδης (61′ Ντάουντα), Γιακουμάκης.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Super League 2

  • Διαγόρας - Athens Kallithea 2-1
  • Ολυμπιακός Β' - Χανιά 3-0 (13'-49' Κεϊτά, 69' Σαπουντζής)
  • Καλαμάτα - Παναχαϊκή 1-0 (58' Ακόστα)
  • Ηλιούπολη - Αιγάλεω 2-0 (58' Μπαστακός, 61' Παντελίδης)
  • Γιούχτας - Ιωνικός 2-2 (29' Ροβίθης, 31' Λιποράσε/2' Περέιρα, 44' Γιακουμάκης)
  • Παναθηναϊκός Β' - Τηλυκράτης 2-1 (50'-69' Φουρτάδο/44' Τόσκα)

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα ο Λεβαδειακός

Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό μετά από τρία ματς με τους Βοιωτούς να επικρατούν 3-1 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Β' και μάλιστα με ανατροπή καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς καθώς μόλις στο 4' ο Γιαξής με σουτ νίκησε τον Κροφ για το 1-0. Στο 12' ο Κουάδρα έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στο 17' ο Ρομό με κεφαλιά νίκησε τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ Β' άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Τσοπούρογλου σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Βοιωτοί στο δεύτερο μέρος διατήρησαν το προβάδισμα και σφράγισαν τη νίκη τους στο 79' με τον Ρομό με κεφαλιά να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό 1-3.

ΠΑΟΚ Β: Ζίβκοβιτς, Τασιούρας, Κιτσάκης (46′ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (69′ Γκούμας), Δαρέλας, Νινούα, Τσοπούρογλου (69′ Ρούμνιατσεβ), Ρικάρντο, Πανίδης (80′ Γκιτέρσος).

Λεβαδειακός: Κροφ, Βήχος, Λιάγκας (57′ Τσελεπίδης), Τσάπρας, Σωτηράκος, Μπελμόντε, Μεχία, Νίκας (57′ Συμελίδης), Κουάδρα (76′ Χάμοντ), Πολέττο (46′ Γιαννιώτας), Ρομό (88′ Τσιριγώτης).

Σοκ στο 97' για τον Ηρακλή

Σοκ στο 90+7΄για τον Ηρακλή, ο οποίος κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης σφικτά στα χέρια του ώσπου η Κοζάνη να ισοφαρίσει δευτερόλεπτα πριν το φινάλε για το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα στις αρχές του αγώνα και συγκεκριμένα στο 24' με τον Κούστα ενώ στο 72'. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν στο ματς στα ίσια αλλά στο 72' ο Βελλίδης απέκρουσε πέναλτι. Τελικά το 1-1 έγινε στο 90+7 με τον Κανούλα να ισοφαρίζει.

Ηρακλής: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρες (82′ Σπυρίδης), Σίλβα, Κούστα, Κουντουριώτης (82′ Χρουσιέλ)

ΦΣ Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Ασλαμπάλογλου, Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης.

Νίκη παρουσία Μελίσσανίδη για την ΑΕΚ Β'

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ Β' η οποία μετά την επικράτηση επί του Καμπανιακού κέρδισε και τον Αιολικό με 2-1 με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στα Σπάτα και να παρακολουθεί την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπορούσαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ με το 0-0 να μένει στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55'. Ο Ρουκουνάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Φοφανά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς κάνοντας το 1-0 για την ΑΕΚ Β'.

Η απάντηση του Αιολικού ήρθε στο 71', με τον Ζάκαριτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως η ΑΕΚ Β' κατάφερε να αντιδράσει μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων και να φτάσει στο δεύτερο γκολ που της έδωσε και τη νίκη με τον Πήλιο στο 81'.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Λαμαράνα, Χριστόπουλος, Κοντορουχάς (34' Τζ. Γκαρσία - 85' Κοσίδης) Ανδρικόπουλος (79' Σκόνδρας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ντόκιτς, Κολλαράς, Τριανταφύλλου, Μουχάλης (46' Σινγκ) Μαξιμένκο, Κάτσε, Σρνιτς (69' Κριμιτζάς) Τριανταφυλλάκος (46' Ζάκαριτς) Γιόκε, Ενομό (59' Κόρντιτς) Μανούσος.

Πήρε το τρίποντο στο 81' η ΑΕΛ

Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Λεβαδειακού συνέχισε η ΑΕΛ, η οποία πήρε μια δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Νίκης Βόλους και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους πέντε βαθμούς με ματς λιγότερο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπαγεωργίου στο 81' και ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους "βυσσινί".

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Γιανναράκης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου (63′ Καλουτσικίδης), Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσσονού (63′ Όγκμποε), Αντράντα, Οτόρμιν (77′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (77′ Νίνο)

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Στίκας, Αναστασίου (63′ Να’α), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (74′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (63′ Τζιώρας), Κρητικός, Μιράντα.

Με πρωταγωνιστή τον Καζάου η νίκη του Απόλλωνα Πόντου

Σημαντική νίκη πήρε ο Απόλλων Πόντου επικρατώντας της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Μπλανκ Καζάου που πέτυχε δύο τέρματα.

Αρχικά με σουτ στο 35' έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και εν συνεχεία στο 48' πάλι με τον Μπλανκ Καζάου έφτασαν στο 2-0. Η Αναγέννηση μείωσε στο 79' σε 2-1 με κεφαλιά του Κονίλιο, που έμελλε να είναι απλά το γκολ της τιμής.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σάχολλι, Μουμίν, Αμπούντου, Αγκουάντο, Μπλανκ Καζάου, Κάρδαρης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Κοζορώνης, Ντουμάνης, Κοκκίνης, Κονίλιο, Βερνάρδος.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

  • Απόλλων Καλαμαριάς - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (35'-48' Μπλανκ Καζάου, 79' Κονίλιο)
  • Λάρισα - Νίκη Βόλου 1-0 (81' Παπαγεωργίου)
  • ΠΑΟΚ Β' - Λεβαδειακός 1-3 (4' Γιαξής/12' Κουάδρα, 17'-79' Ρόμο)
  • ΑΕΚ Β' - Αιολικός 2-1 (55' Φοφανά, 81' Πήλιος/71' Ζάκαριτς)
  • Ηρακλής - Κοζάνη 1-1 (24' Κούστα/
  • 4/12 15:00 Καμπανιακός - Μακεδονικός
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ