SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Μακεδονικός λύγισε τον ΠΑΟΚ Β', η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα

SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μακεδονικός λύγισε τον ΠΑΟΚ Β' στην έδρα του και πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι με 2-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα με χρυσό σκόρερ τον Κοσονού.

Ο Μακεδονικός επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ Β' στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή, σε ένα χορταστικό παιχνίδι και έκανε άλμα στην πρώτη τετράδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλμπέρτο Σιμόνι στο πέμπτο λεπτό, όμως η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ έφερε τούμπα το ματς. Ο Γκούμας ισοφάρισε στο 20' και ο Κανίς έκανε το 1-2 στο 30'. Ο Μακεδονικός λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους ισοφάρισε με τον Χάσεκ στο 45+3'.

Ο Μακεδονικός κατάφερε και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 63ο λεπτό με τον Τσιλιγγίρη και κράτησε το τρίποντο μέχρι το φινάλε.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Προβυδακης, Σαραγιώτης (17′ λ.τ Περέιρα), Τσαμουρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Ραμίρες (88′ Μπουλάτοβιτς), Τσιλιγγίρης (67′ Μελετίδης), Ζαφειράκης (88′ Λυμπεράκης), Σιμόνι (88′ Ουζελάκ).

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Κιτσάκης (67′ Μανωλιούδης), Παντεκίδης, Παναγιώτου, Τασιούρας, Κωττάς (59′ Σνάουτσνερ), Γκούμας (59′ Γκιτερσός), Τσοπούρογλου, Κανίς (67′ Τσίκος), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (53′ Πανίδης).

Η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση

Η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση, επικρατώντας με 2-0 στην Καρδίτσα. Τα δύο γκολ για τους βυσσινί πέτυχε ο Κοσονού στο 61' και το 64'.

Μάλιστα η ΑΕΛ έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει και στο πρώτο μέρος, όταν ο Πεντρόσο αφού απέφυγε και τον κίπερ Τσέλιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η ΑΕΛ έφτασε τους 11 βαθμούς και είναι στο -4 από τον Λεβαδειακό, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς (63′ Ντουμάνης), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Μπούζας, Κοζορώνης, Κέρθι, Βερνάρδος (68′ Κορέλας), Ξύδας (46′ Μακρυδάκης), Αθανασιάδης (57′ Κονίγκλιο).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας (87′ Θωμαΐδης), Κοσσονού, Αντράντα, Οτόρμιν (63′ Πατράλης), Πεντρόσο, Μαυριάς (78′ Παπαδόπουλος).

Ο Διαγόρας λύγισε τον Ιωνικό

Μια ακόμα σημαντική νίκη για τον Διαγόρα στην έδρα του, καθώς επικράτησε 2-1 του Ιωνικού, μετά και τη νίκη που πέτυχε κόντρα στα Χανιά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιχάλη Μανιά στο 15ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Μασούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 50'. Στο 82' ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε πέναλτι, ο Σηφάκης απέκρουσε και ο Ζοάο Σίλβα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαγόρας: Σηφάκης, Αρίας (84′ Ιγκνάτοβιτς), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (75′ Λούκιτς), Αντεσίνα (68′ Πάρντο), Λεσάι (84′ Νικολής), Μανιάς.

Ιωνικός: Αγριμάκης, Τζανακάκης, Σόουζα, Ζάχαβι, Γκοράνοφ (56′ Τασουλής), Κάνκολα, Οικονομίδης (87′ Σερπέζης), Λινάρδος (56′ Σαλασάρ), Γιακουμάκης (56′ Γκίνη), Γκαρντάφσκι (56′ Ντάουντα), Ζοάο Σίλβα.

Πρώτος βαθμός για τον Απόλλωνα Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμού στο πρωτάθλημα, χάρη στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με την Κοζάνη. Ο αγώνας ξεκίνησε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν ήρθε έγκαιρα το ασθενοφόρο στο γήπεδο. Μετά την έλευσή του ξεκίνησε κανονικά ο αγώνας.

Η Κοζάνη από την άλλη είναι στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Λεβαδειακό που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Το πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

  • Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 2-1
  • Απόλλων Πόντου - Κοζάνη 0-0
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 0-2
  • Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β' 3-2
  • 30/10, 15:00 Νίκη Βόλου - Καμπανιακός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

  • Η Αναγέννηση Καρδίτσας τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών

Το πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

  • Γιούχτας - Παναθηναϊκός Β' 2-0
  • Αιγάλεω - Athens Kallithea 1-1
  • Καλαμάτα - Ηλιούπολη 2-0
  • Χανιά - Παναχαϊκή 4-1
  • Ολυμπιακός Β' - Τηλυκράτης 4-1
  • Διαγόρας - Ιωνικός 2-1

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

  • Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ