SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Λεβαδειακός νίκησε τον ΠΑΟΚ Β', η ΑΕΛ δραπέτευσε στο 94' και η ΑΕΚ Β' έκλεισε θέση στα playoffs

Super League 2: Ο Λεβαδειακός νίκησε τον ΠΑΟΚ Β', η ΑΕΛ δραπέτευσε στο 94' και η ΑΕΚ Β' έκλεισε θέση στα playoffs
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' και έκλεισε θετικά την παρουσία του στην κανονική διάρκεια. Η ΑΕΛ δραπέτευσε από το Πανθεσσαλικό στο 94' και κράτησε τη διαφορά με τους Βοιωτούς στο -9. Η ΑΕΚ Β' νίκησε 2-0 τον Αιολικό και με αυτή τη νίκη έκλεισε θέση στα playoffs.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες στον Α' όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β' έντος έδρας και έκλεισε θετικά την παρουσία του στην κανονική διάρκεια. Οι Βοιωτοί θα μπουν στα playoffs με 28 βαθμούς.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξε το σκορ με τον Νταγκό στο 25' και ο Ρομό με ένα άκομα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Ο Ιωάννης Κωστή έκανε το 3-0 στο 67ο λεπτό και ο Δικέφαλος αρκέστηκε μείωση του σκορ με τον Πανίδη στο 82ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σινανάι.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης (59′ Τσάπρας), Βήχος, Νταγκό (59′ Κωστή), Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Γκουστάβο (74′ Χάμοντ), Λιάγκας.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (70′ Σπυράκος), Σελιμάι (84′ Σινανάι), Μανωλούδης, Γιαξής, Παντεκίδης, Τσίκος (70′ Ρούμνιατσεβ), Νινούα (70′ Καστίδης), Κουαλιάτα, Σαποβάλοφ (68′ Πανίδης), Κανίς.

Η ΑΕΛ πέρασε από το Πανθεσσαλικό στο 94'

Η ΑΕΛ πέρασε δύσκολα από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος, μιας και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο μηδέν. Ο Φατάι άνοιξε το σκορ των βυσσινί στο 48ο λεπτό.

Ο Πέττας απάντησε στη Νίκη στο 63ο λεπτό, αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τεράστιο διπλό στο φινάλε, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μάρκος Νίνο στο 94ο λεπτό.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (61′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο, Μαυριάς, Φατάι (88′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο).

Η ΑΕΚ Β' πέρασε από τη Μυτιλήνη

Η ΑΕΚ Β' πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στη Super League 2, καθώς επικράτησε 2-0 του Αιολικού στην έδρα του. Η ομάδα του Νίκου Κούστα προηγήθηκε με την κεφαλιά του Χρυσόπουλου στο 52' και ο Γκολφίνος στο 82' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ένωση είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 33ο λεπτό και ο Ντίμοφ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στο δοκάρι. Η ΑΕΚ Β' ανέβηκε στους 31 και την τέταρτη θέση και θα συμμετάσχει στα playoffs, χωρίς φυσικά να έχει δικαίωμα ανόδου. Ο Αιολικός είναι 11ος με 19 βαθμούς.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Ιγκνιάτοβιτς (63′ Κολλαράς), Ντίμοφ, Καρανίκας, Σρίνιτς (83′ Κριμιτζάς), Μπενίτεζ (83′ Νούλας), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε (63′ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ζιβογίνοβιτς.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Λαμαράνα (72′ Σαμπανάτζοβιτς), Φοφανά, Μαχαίρας (85′ Τιεί), Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος), Τζούντα Γκαρσία, Θεοδωρίδης (72′ Γκολφίνος).

Ο Ηρακλής ηττήθηκε στην Κοζάνη

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να περάσει από την Κοζάνη, καθώς ηττήθηκε 1-0 και έτσι θα συμμετάσχει στα playouts, όπου θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Η Κοζάνη πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σουλιώτης στο 36ο λεπτό. Μάλιστα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια με 24 βαθμούς και έτσι θα μπουν στα playouts με 12. Ο Ηρακλής έμεινε στους 26, αλλά έχει άλλο ένα παιχνίδι για να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης, Ίτσιος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος (74′ Δόρης), Σιατραβάνης, Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος (68′ Τζημόπουλος).

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Σπυρίδης (74′ Κουντουριώτης), Κωστόπουλος, Ισνάλντο (67′ Αρόγιο), Τόρες (46′ Γκέρμους), Σιούτας, Νεοφυτίδης, Κούστα.

Εύκολα η Αναγέννηση τον Απόλλωνα Πόντου

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε εύκολο έργο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, καθώς νίκησε εντός έδρας με 4-1. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προηγήθηκε με πέναλτι του Κονίλιο στο 23ο λεπτό, αλλά καθάρισε το τρίποντο στο φινάλε.

Ο Ξύδας έκανε το 2-0 στο 74ο λεπτό για να πάρει την σκυτάλη των γκολ ο Κονίλιο που έκανε χατ-τρικ με άλλα δύο γκολ στο 83' και το 90'. Ο Απόλλων αρκέστηκε στη μείωση του σκορ με τον Ίννο στο 87'.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος (65′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Κορέλας (46′ Παπαδάκος), Σαλαμούρας (77′ Ζάγγος), Κοκκίνης (70′ Κέρθι), Βερνάρδος (70′ Ξύδας), Μπούζας, Κονίλιο.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Μαρτίνεζ, Κάρδαρης, Μουμίν, Μπούμπας, Λαμπίρης, Ακένα, Ίννος, Σαχόλλι.

Ο Καμπανιακός νίκησε τον Μακεδονικό εκτός έδρας

Ο Καμπανιακός πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στη Super League 2, καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Μακεδονικό 1-0. Το σκορ του αγώνα μάλιστα διαμορφώθηκε από νωρίς, καθώς ο Γιουκούδης άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 5'.

Η ομάδα της Χαλάστρας με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 23 και παρέμεινε 10η, ενώ ο Μακεδονικός είναι μεν σε τροχιά playoffs με 30, αλλά δεν έχει καθαρίσει και μαθηματικά.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Λυμπεράκης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Μανιός, Πόζογλου, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League 2

  • Αιολικός - ΑΕΚ Β' 0-2
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου 4-1
  • Κοζάνη - Ηρακλής 1-0
  • Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Β' 3-1
  • Μακεδονικός - Καμπανιακός 0-1
  • Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ