SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στην Stoiximan Super League

SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την άνοδο στα αποδυτήρια EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός επιστρέφει στην Stoiximan Super League, μετά τον περσινό υποβιβασμό του, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Α' όμιλο της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός κατέκτησε το πρωτάθλημα του Α' ομίλου της Super League 2 και επέστρεψε στα σαλόνια της Stoiximan Super League, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κατακτά την άνοδο ως πρωταθλητής, με την πρώτη να ήταν πριν από ακριβώς δύο χρόνια, το 2022.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού στο Λάμπρος Κατσώνης και χάρη σε αυτό το τρίποντο κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των playoffs.

Οι Βοιωτοί μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς το τρίποντο και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπό με την κεφαλιά του Λούκας Πολέτο, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο μπήκαν και πάλι δυνατά και με το σουτ του Ρομό, επικράτησαν με 2-0.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Τσελεπίδης, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (62′ Κουϊρουκίδης), Χάμοντ (85′ Ντεντάκης), Νταγκό (72′ Γιαννιώτας), Πολέτο, Συμελίδης (72′ Νίκας), Ρομό (62′ Κωστή).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Περέιρα, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (79′ Μαργαρίτης), Παναγιωτούδης, Ραμίρες (79′ Αδαμίδης), Ζαφειράκης (79′ Τσαμούρης), Γρηγοριάδης (57′ Τσιλιγγίρης), Χερίδης (57′ Σιμόνι).

Η Νίκη Βόλου πέρασε από τη Λάρισα

Ούτε τώρα νίκη για την ΑΕΛ στα playoffs, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε με 3-2 από τη Νίκη Βόλου στο AEL FC Arena.

Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ με τον Στίνα στο 23ο λεπτό, αλλά οι Βολιώτες απάντησαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρητικού στο 30ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος και πάλι σκόραρε πρώτη η ΑΕΛ με την κεφαλιά του Φατάι στο 49', αλλά η Νίκη το έφερε τούμπα χάρη στα γκολ των Ανδρέου και Λίταινα.

Η ΑΕΛ έμεινε στους 28 βαθμούς, ενώ η Νίκη ανέβηκε στους 24 και την πλησίασε στην άτυπη μάχη για τη δεύτερη θέση.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (69′ Κοσσονού), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας (69′ Παπαδόπουλος), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα (76′ Μαυριάς), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Πέττας (76′ Γιαννίτσης), Πολίτης, Κρητικός, Μπάλλας.

Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου της Super League 2

  • ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 2-3
  • Λεβαδειακός - Μακεδονικός 2-0
  • Ρεπό: ΑΕΚ Β'
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΛ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ