SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο "Κλάους" υποχρέωσε τον Ολυμπιακό Β' στην πρώτη του ήττα, η ΑΕΛ έριξε τεσσάρα στην Ξάνθη

Ο Αθανασιάδης πανηγυρίζει το γκολ επί του Ολυμπιακού Β' | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αθανασιάδης πανηγυρίζει το γκολ επί του Ολυμπιακού Β' | 29 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Για τον Α' όμιλο της Super League 2 η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β' με σκόρερ τον Κλάους Αθανασιάδη και τον υποχρεώσε στην πρώτη του ήττα μετά από εννιά παιχνίδια ενώ η ΑΕΛ κέρδισε 4-0 την Ξάνθη.

Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2 την Τετάρτη (29/12). Στα κυριότερα αποτελέσματα ο Ολυμπιακός Β' γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από εννιά ματς με τον Κλάους Αθανασιάδη να πετυχαίνει το γκολ της Αναγέννησης Καρδίτσας που τις έδωσε το τρίποντο ενώ η ΑΕΛ έριξε τέσσερα στην Ξάνθη και ο Ηρακλής κέρδισε τη Βέροια με 1-0.

Στο Κερατσίνι που έγινε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25' με τέρμα του Κλάους Αθανασιάδη και συνέχισε το νικηφόρο σερί της σκαρφαλώνοντας στη βαθμολογία.

Όσο για το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο β’ ημίχρονο, είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με καλύτερη ένα σουτ του Μπα στο 69ο λεπτό αλλά τελικά έμεινε στο μηδέν.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα):Καραργύρης, Αποστολόπουλος (82’ Σπυριδάκης), Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Ντόι, Ξενιτίδης, Μαυρουδής (46’ Βοΐλης), Λιάτσος (73’ Πινακάς), Κίτσος, Α. Μπα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Θεολόγης, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Βιδάλ, Γκόλιας, Μπάλλας, Πολίτης (Καρανίκας), Μπενγκόα, Αθανασιάδης, Κοτσώνης, Μπραμπίγια.

Τεσσάρα της ΑΕΛ στην Ξάνθη

Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι του ομίλου η ΑΕΛ επικράτησε 4-0 της Ξάνθης με πρωταγωνιστή τον Όγκμποε ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Μια ήττα για τους Ακρίτες που δεν τους έριξε από την κορυφή όμως καθώς την ίδια ώρα ηττήθηκε και η Βέροια από τον Ηρακλή.

Στο ντεμπούτο του Γκουτσίδη στον πάγκο οι "βυσσινί' ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησς. Στο 19' ο Γιάκος έχασε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση. Στο 26' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Όκγμποε ο οποίος βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ύστερα από μπαλιά του Γκοτζαμανίδη και πλάσαρε εύστοχα.

Ο Όγκμποε διπλασίασε στο 52' τα τέρματα της ομάδας του και στο 66' έφτασε στο χατ-τρικ. To τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσουμάνης λίγο πριν το φινάλε.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο (86′ Μαυριάς), Γιάκος (79′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (69′ Γλυνός), Όγκμποε (86′ Τσουμάνης), Ακούνια (86′ Νίνο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο, Παπάζογλου, Φαζός, Τζανακάκης (56′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης (56′ Δόρης), Gomez, Πλατέλλας (46′ Κρητικός), Γκινσάρι (56′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79′ Δημητριάδης Τ.)

Απόλλων Λάρισας - Πιερικός 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Λάρισα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πιερικό, στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο των γηπεδούχων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Νούσιος, Τιμπουέ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης, Μπουολί, Εμπουσί, Σουντάρ, Καρανάτσιος, Γιαλαμίδης, Ζαφειράκης, Ίτσιος.

Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου 2-4

Ένα συναρπαστικό ματς έγινε στις Σέρρες με έξι γκολ και δύο ανατροπές στο σκορ ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Απόλλωνα Πόντου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπαργκάν στο 22', αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα των Ζέρη (25') και Κανίς (27') με το πρώτο 45λεπτο να λήγει με το 2-1 υπέρ του Πανσερραϊκού.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας σημείωσαν τρία γκολ και επικράτησαν μ 4-2. Ο Έλε ισοφάρισε σε 2-2 στο 58', ο Γιανναράκης έκανε το 2-3 στο 62', ενώ το τελικό 2-4 πέτυχε ο Φράγκος στο 74'.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Δημητρίου, Μαρκιόνι, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμάντσοκο, Καλαϊτζίδης, Ενομο, Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ, Σουντουρά.

Τρίκαλα-Θεσπρωτός 2-1

Βαθμολογική ανάσα πήραν τα Τρίκαλα, καθώς κέρδισαν 2-1 τον Θεσπρωτό παρότι στο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο ντεμπούτο του Ουσταμπασίδη στον πάγκο τους. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41' με κεφαλιά του Βασιλάκη σε εκτέλεση κόρνερ, που κέρδισαν ύστερα από δύσκολη απόκρουση του Αγριμάκη σε σουτ του Στεργίου.

Στο δεύτερο μισό όμως τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα και έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα των Κουσκουνά στο 52' και Ευθυμίου στο 64'.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ουσταμπασίδης-Καλογιάννης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (72′ Αουντίνο), Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας, Πέλκας, Κουσκουνάς, Ελευθεριάδης (90+2′ Ιωαννίδης).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Ζβι (69′ Παππάς), Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Στεργίου (83′ Διγκόζης), Κωνσταντίνου (83′ Σουμά), Ραμίρεζ (83′ Ρομέρο), Σαραντίδης, Βαταμίδης, Λύγκας.

Ηρακλής-Βέροια 1-0

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής του σημερινού ντέρμπι του Καυτανζογλείου, καθώς κέρδισε 1-0 τη Βέροια. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 67' με το ψυλοκρεμαστό σουτ του Τομάς και μέχρι το φινάλε "κράτησαν" τη νίκη, παρότι η «βασίλισσα» βρέθηκε δις κοντά στην ισοφάριση. Η πρώτη όταν ο Παλαυράκης στο 76' απέκρουσε την κεφαλιά του Πασά και η δεύτερη στο 81', όταν Χρουσιέλ έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ορφανίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Παπαστεριανός, Βιτίνιο (79′ Μασούρας), Τόμας (79′ Κάκκο), Καρτσαμπάς (82′ Μπαστακός), Σγουρής, Ναπολιτάνο (71′ Κωστούλας), Τότσκα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (39′ λ.τ Περδίκης), Σκόνδρας, Παπαχρήστος, Ράμος (59′ Μπλέτσας), Μούργος (75′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (59′ Φοφανά), Γιακουμάκης (75′ Μυστακίδης), Πασάς.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Τρίκαλα - Θεσπρωτός 2-1

ΑΕΛ - Ξάνθη 4-0

Απόλλων Λάρισας - Πιερικός 0-0

Ολυμπιακός Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 2-4

Ηρακλής - Βέροια 1-0

ΠΑΟΚ - Καβάλα (Αναβλήθηκε)

Η Βαθμολογία:

  1. Ξάνθη 22 (9 αγώνες)
  2. Βέροια 21 (10 αγώνες)
  3. Αναγέννηση Καρδίτσας 19 (9 αγώνες)
  4. ΑΕΛ 16 (9 αγώνες)
  5. Ολυμπιακός Β' 14 (9 αγώνες)
  6. Θεσπρωτός 13 (9 αγώνες)
  7. Αλμωπός Αριδαίας 13 (8 αγώνες)
  8. Τρίκαλα 13 (10 αγώνες)
  9. Νίκη Βόλου 12 (8 αγώνες)
  10. Ηρακλής 12 (8 αγώνες)
  11. Απόλλων Πόντου 11 (10 αγώνες)
  12. Πιερικός 10 (10 αγώνες)
  13. ΠΑΟΚ Β' 10 (9 αγώνες)
  14. Ολυμπιακός Βόλου 9 (10 αγώνες)
  15. Πανσερραϊκός 9 (9 αγώνες)
  16. Απόλλων Λάρισας 3 (9 αγώνες)
  17. Καβάλα 0 (7 αγώνες)
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕΛ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ