SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Ηρακλής Λάρισας ανεβαίνει, αναβάλλεται η σέντρα

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος
Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος EUROKINISSI SPORTS

Όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι η τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει τη Super League 2, ωστόσο η σέντρα του πρωταθλήματος οδηγείται σε νέα αναβολή.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/10) η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όπου συζητήθηκε το ποια ομάδα θα συμπληρώσει τη Super League 2.

Τελικά αυτή θα είναι ο Ηρακλής Λάρισας με ψήφους 13 υπέρ, 1 λευκό και 1 κατά. Έτσι ο σύλλογος της Θεσσαλίας θα ανέβει αντί του Αγροτικού Αστέρα.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη συμπληρώθηκαν οι θέσεις στη Super League 2 για τη νέα περίοδο, ωστόσο η σέντρα αναμένεται να πάρει νέα παράταση. Αυτό θα αποφασιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (12/10).

Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε πως καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί από τον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ παρατάθηκε έως τις 17 Οκτωβρίου η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής: "Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

• Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
• Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής
".

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ