SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Γιάννης Πασάς αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος

Ο Γιάννης Πασάς με το βραβείο του MVP
Ο Γιάννης Πασάς με το βραβείο του MVP INTIME

Ο Γιάννης Πασάς αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Super League 2, κατόπιν ψηφοφορίας των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της κατηγορίας. Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ταΐρης.

Η Super League 2 για πρώτη φορά υπό τη νέα της μορφή, θέσπισε βραβεία για να αναδείξει τους καλύτερους της τρέχουσας σεζόν. Οι βραβεύσεις έγιναν στον πρώτο αγώνα μπαράζ της Βέροιας και του Λεβαδειακού.

Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, όπως προέκυψε από τις ψήφους των προπονητών και των αρχηγών όλων των ομάδων, ήταν ο Γιάννης Πασάς (Βέροια), ο οποίος σημείωσε 24 γκολ.

Δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος σημείωσε 21 γκολ και τρίτος ο Χρήστος Γιούσης, ο οποίος αγωνίστηκε με την ΑΕΚ Β'.

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ταΐρης της Καλαμάτας, με μόλις μια ψήφο πάνω από τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο της ΑΕΛ. Καλύτερος προπονητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης (Βέροια), παίρνοντας μόλις μια ψήφο περισσότερη από τον Λεωνίδα Βόκολο της Καλλιθέας και τον Γιάννη Ταουσιάνη του Λεβαδειακού. Καλύτερη διαιτητής της κατηγορίας αναδείχθηκε η Ελένη Αντωνίου, της ΕΠΣ Αχαΐας.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ