ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Super League 2: Ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε από το πρωτάθλημα

Super League 2: Ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε από το πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Λάρισας γνωστοποίησε με επιστολή του στη Super League 2 ότι δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων Λάρισας γνωστοποίησε με επιστολή του ότι δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την τρέχουσα σεζόν και δεν θα κατεβεί ούτε στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τέσσερις βαθμούς, ενώ της είχε επιβληθεί αφαίρεση έξι βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές, ενώ το παιχνίδι με τον Ηρακλή διακόπηκε γιατί έμεινε με έξι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή του Απόλλωνα Λάρισας προς τη λίγκα: "Την παραίτησή της από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, γνωστοποίησε σήμερα 15.3.2023 με την κάτωθι επιστολή της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.
Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.
Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.
Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ