SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Αναστόπουλος δέχτηκε μπουκάλι on air και το απέφυγε μετά τη νίκη της Καλαμάτας επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του μετά το Απόλλων Σμύρνης - Καλαμάτα | 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του μετά το Απόλλων Σμύρνης - Καλαμάτα | 18 Δεκεμβρίου 2022 PRINT SCREEN

Ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση της Καλαμάτας επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 δέχτηκε ένα μπουκάλι νερό το οποίο απέφυγε και εν συνεχεία συνέχισε κανονικά τα όσα έλεγε.

Η Καλαμάτα πήρε ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και μετά το τέλος της αναμέτρησης συνέβη ένα πολύ άσχημο περιστατικό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος την ώρα που ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ δέχτηκε ένα μπουκάλι νερό το οποίο και απέφυγε ευτυχώς και εν συνέχισε με τις δηλώσεις και τα όσα ήθελε να πει.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Καλαμάτα πήρε μια σημαντική νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και "ψαλίδισε" την απόσταση που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Κηφισιά, ενώ παράλληλα κράτησε 2η την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Ρόβας μετά από τρομερό λάθος του Φατιόν ο οποίος γύρισε τη μπάλα προς τον Κότσαρη χωρίς να τον δει βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, τον πλάσαρε ψύχραιμα και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 37' όταν ο Σίγκνεβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Η Καλαμάτα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 57'. Αρχικά ο Κότσαρης απέκρουσε το σουτ του Μπακαγιόκο, όμως ο Λουπάνο πήρε το "ριμπάουντ" και έκανε το 2-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Λούι, Οντόνε (75′ Ράιτ), Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Κοροβέσης (46′ Ερέρα), Χαλίμι, Μωραΐτης (61′ Εσπάνια), Παπαγεωργίου (61′ Κρητικός), Σίγκνεβιτς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτεθ (72′ Καραγκούνης), Παπατόλιος, Αλβες (87′ Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης (81′ Ασίγκμπα), Ρόβας (72′ Αρναρέλλης), Τάτος (81′ Μπόρχες).

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β' 3-2

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

  • Αιγάλεω - Χανιά 0-0
  • Ηλιούπολη - Επισκοπή 0-0
  • Προοδευτική - Ηρόδοτος 1-0
  • Απόλλων Σμύρνης - Καλαμάτα 0-2

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

  • Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β'
  • ΠΑΟ Ρουφ - Παναχαϊκή

Ρεπό: Κηφισιά

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ