SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νίκη και τέταρτη θέση για την Παναχαϊκή, τρίποντο και για τα Χανιά

Φάση από την αναμέτρηση Παναχαϊκή - Αιγάλεω | 11 Δεκεμβρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Παναχαϊκή - Αιγάλεω | 11 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ τα Χανιά νίκησαν με το ίδιο σκορ της Ηλιούπολης.

Με νικητές τους γηπεδούχους και μάλιστα με το ίδιο σκορ τόσο η Παναχαϊκή όσο και τα Χανιά νίκησαν το Αιγάλεω και την Ηλιούπολη αντίστοιχα σε Πάτρα και Χανιά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 1-0 του Αιγάλεων και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 40' αλλά το σουτ του Νίκολα Καρακλάιτς σταμάτησε στο δοκάρι. Το γκολ της νίκης για την Παναχαϊκή πέτυχε ο Μυτίδης στο 79' και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν οι γηπεδούχοι τους τρεις βαθμούς.

Γκολ: 79' Μυτίδης

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Καρλίτος (21′ λ.τ Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (62′ Χαντί), Μυτίδης, Ν. Καρακλαΐτς (72′ Μπουρλάκης), Αλεξόπουλος (72′ Τριμμάτης).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (60′ Σκεντεράι), Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (66′ Σταματάκης), Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (72′ Βλάχος), Πατρινός (72′ Βλαχομήτρος).

Χανιά - Ηλιούπολη 1-0

Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων τα Χανιά επικράτησαν της Ηλιούπολης με 1-0. Οι γηπεδούχοι είδαν αρχικά να τους ακυρώνονται δύο γκολ των Γιαμπερέ και Ιμεραλιλάι για φάουλ και οφσάιντ αντίστοιχα.

Στις καθυστερήσεις τγς αναμέτρησης μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιαμπερέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στα Χανιά και βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί της Ηλιούπολης.

Γκολ: 93' Γιαμπερέ

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Γιαμπερέ, Γκανσιέρ, Καμαρά, Λεμονής, Μπουτσάκης, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μάναλης

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος (46′ Κωστόπουλος), Μπουσάι, Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Ντίαζ, Βάρκας, Μπαστακός, Χέμπερτ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Super League 2

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

  • Κηφισιά - ΟΦ Ιεράπετρας 1-0
  • Ηρόδοτος - Athens Kallithea 1-2

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

  • Χανιά - Ηλιούπολη 1-0
  • Παναχαϊκή-Αιγάλεω 1-0

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - Προοδευτική
  • Επισκοπή - Απόλλων Σμύρνης
  • Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟ Ρουφ

Ρεπό: Καλαμάτα

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

  1. Κηφισιά 18
  2. Απόλλων Σμύρνης 13
  3. Athens Kallithea 12
  4. Παναχαϊκή 11
  5. Καλαμάτα 10
  6. Ηλιούπολη 10
  7. ΟΦ Ιεράπετρας 9
  8. Χανιά 9
  9. ΑΕΚ Β' 5
  10. Αιγάλεω 5
  11. Προοδευτική 3
  12. Ηρόδοτος 3
  13. Ολυμπιακός Β' 2
  14. Επισκοπή 1
  15. ΠΑΟ Ρουφ 0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ