SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νίκη για το Αιγάλεω επί του Παναθηναϊκού Β', ο Ηρόδοτος επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β'

Στιγμιότυπο από το Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β'
Στιγμιότυπο από το Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' INTIME

Το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β' χάρη σε γκολ του Σέχου, ενώ ο Ηρόδοτος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ Β'. Ισόπαλο 1-1 έληξε το Λεβαδειακός-Κηφισιά.

Μία σημαντική νίκη πανηγύρισε το Αιγάλεω για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League 2. Επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β' και ανέβηκε στην 4η θέση με 28 πόντους.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κρίστο Σέχου στο 58ο λεπτό, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην πρώτη του. Νωρίτερα οι πράσινοι είχαν χάσει σημαντική ευκαιρία, ενώ ο Αρναρέλλης είχε δοκάρι για το Αιγάλεω λίγο πριν από το 80'.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Κρυπαράκος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης και Ηλιάδης.

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Καλύβας, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Βλάχος, Αναστασίου, Παναγιώτου, Σέχου, Καθάριος, Αρναρέλλης, Δημητριάδης

Την ήττα γνώρισε και η ΑΕΚ Β', με τον Ηρόδοτο να παίρνει τη νίκη στην έδρα του. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βρήκε το γκολ στο 77ο λεπτό με τον Θεοχάρη Ποζατζίδη.

Ο Ηρόδοτος πήρε νίκη-ανάσα, έφτασε τους 12 βαθμούς κιαι βρίσκεται στην 15η θέση. Η ΑΕΚ Β' είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 29 πόντους.

Ηρόδοτος: Δήμιζας, Αργκιλέσι, Βρεττός, Κυριακίδης, Αρναούτογλου, Καντέ, Γκόμεζ, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Μακρυδάκης.

ΑΕΚ Β': Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Χριστόπουλος Ε., Γερολέμου, Γιούσης, Ιατρούδης.

Στα άλλα παιχνίδια, ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κηφισιά, η οποία είναι στην 6η θέση με 26 πόντους. Ο Χάμοντ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού, για να ισοφαρίσει ο Τετέι με ωραίο τρόπο στο 62ο λεπτό.

Έδαφος για την πρώτη θέση έχασε η Καλλιθέα, καθώς έμεινε στη 2η θέση με 31 πόντους. Ηττήθηκε από την Επισκοπή με 2-0 στην έδρα της. Ο Σταθόπουλος άνοιξε το σκορ στο 48', και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πέτρου στο 54'.

Η Καλαμάτα επικράτησε 3-1 του Ρόδου και είναι στην 3η θέση, ενώ νωρίτερα τα Χανιά πήραν τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι εξ αναβολής αγώνες του β' ομίλου

Η βαθμολογία και στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΡΟΔΟΣ ATHENS KALLITHEA ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ