SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νέα συνάντηση με τον Αυγενάκη, ώστε να βρεθεί λύση για την έναρξη του πρωταθλήματος

Οι Αυγενάκης και Λεουτσάκος σε συνάντηση για τη Super League 2
Οι Αυγενάκης και Λεουτσάκος σε συνάντηση για τη Super League 2 INTIME

Οι εκπρόσωποι της Super League 2 θα συναντηθούν εκ νέου με τον Λευτέρη Αυγενάκη την Τρίτη (19/10), ενώ θα ακολουθήσει διοικητικό συμβούλιο για τις οριστικές αποφάσεις, με την ελπίδα να βρεθεί λύση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ημερομηνία έναρξης της Super League 2 είναι ακόμη στον αέρα. Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας τη Δευτέρα (18/10) ενημέρωσε πως την Τρίτη στις 16:00 θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. στις 21:00 για τις οριστικές αποφάσεις.

Μεγάλο "αγκάθι" για την έναρξη του πρωταθλήματος παραμένει το τηλεοπτικό και στη συνάντηση της Τρίτης θα γίνει προσπάθεια, ώστε να βρεθεί κάποια λύση και να γίνει τελικά η σέντρα, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2

"Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00 προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ